Verimli enerjiler

Yüksek yaratıcılık, verimli enerji kullanımı, keyifli sosyal aktiviteler ya da uyumlu ekip çalışmaları için güzel bir cumartesi günündeyiz.

Haberin Devamı

Günlük Burç Yorumları

Koç
Beklenmedik gelişmeler yaşayabileceğiniz bir aydasınız. Yakın çevrenizdeki bir kişi nedeniyle duygusal açıdan kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Şimdiden daha iyi hissetmek ve olayları kontrol altına alabilmek için neler yapabileceğinizi düşünmelisiniz.

Boğa
Yeni ilgi alanları olan kişiler ilginizi çekebilir. Bu kişilerle ortak noktalarınızın fazlalığı sizi şaşırtabilir. Ortak girişimleriniz yeni maddi kazanımlara neden olabilir.

İkizler

İnisiyatif kullanmanız ve şu günlerde üzerinde yoğunlaştığınız veya üstünüzde baskı oluşturan konuya bir yön vermeniz gerekebilir. (Diğerleri bu konuda hiçbir şey yapmayacağa benziyor.)

Yengeç
Bugünlerde kafanızdan geçen gerçek fikirleri ya da duygularınızı karşı taraftaki kişilerin bilmesini sağlamalısınız. Şu an bir şey söylemezseniz, ileride bir beklenti içerisine giremezsiniz.

Aslan
Konuşulması gereken şeyleri ertelememeniz bazı değişikliklere neden olabilir. Olaylar en başta hoşunuza gitmese de ileride bu durumun size daha güzel bir yol açtığını görebilirsiniz.

Başak
Bugün duyacağınız övgü sözleri veya kendinizi geliştirmek için yapacağınız bazı işlemler sizi motive edebilir. Sizi seven kişiler de bu mutluluğunuzu paylaşmak isteyebilirler.

Terazi
Tembelliği bir kenara bırakıp kendinize gelmeniz gereken günler. Şikayet etmeye başlamanız sizi eleştirilere açık hale getirebilir. Eski fikirlerinize yeni formlar getirebilirsiniz.

Akrep
Çevrenizdeki kişilere inceleyici gözle bakmanız vizyonunuzu ve hayata bakışınızı geliştirebilir. Çevrenizdeki kişilerden nasıl yararlanabileceğinizi fark edebilirsiniz.

Yay
Özel hayatınızla ilgili mevcut problemlerden kaçmaya çalışmanız olayları alevlendirebilir. Sizi rahatsız eden konu ve kişileri geçmişte bırakmanın yolunu bulmanız gerekiyor.

Oğlak
İş hayatınızda dikkatli olmanız gerekiyor. Bugünlerde sizden istenen şeyler, bir süredir beklediğiniz, üzerinizde duygusal baskı yaratan konuları gündeme taşıyabilir.

Kova
Geleceğinizi etkileyebilecek kişilerle ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalardan kaçının! Bazı konularda kararsız bir profil çizmek yerine, net duruşunuzu ortaya koyabilirsiniz.

Balık
Sevdiğiniz kişilerle ya da arkadaşlarınızla keyifli aktivitelere katılabilirsiniz. Bugünlerde yapacağınız bir anlaşma bazı konularda değişikliklere neden olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları