Verimli bir Dolunay

Başak burcunda meydana gelecek Dolunay, önümüzdeki beş gün boyunca, belli konularda sonlanmalar yaşanması veya tam tersi neticeler elde edilmesi anlamına geliyor.

Haberin Devamı

Uzun zamandır üzerine yoğunlaşılan işler olgunlaşabilir, anlaşmalar yapılabilir veya yollar tamamen tıkanabilir.
Evlilik, nişan ya da bağlayıcı sözler gündeme gelebilir veya bazı ilişkiler sonlanabilir.
Öyle ya da böyle sonuç elde edilebilecek beş günlük süreçteyiz. Gelişmelerin hangi alanlarda yaşanacağı burçtan burca farklılık gösteriyor, aşağıda kendi burcunuzu ve yükselen burcunuzu ilgilendiren alanları bulabilirsiniz.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Günlük Burç Yorumları

Koç
Neden bazı anlaşmaların veya sağlanan barış ortamının aniden ortadan kalktığını sorgulayabilirsiniz. Bu durumu anlamaya çalışmak yerine, sonuçta olmuş olana odaklanmakta fayda var. Önümüzdeki beş gün içinde işinizi veya sağlığınızı ilgilendiren bazı konularda sonuçlar ortaya çıkmaya başlayabilir veya sonlanmalar yaşanabilir. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın.
 
Boğa
Kendi yaşantınızı önemsemeyerek, başkalarının hayatlarını kolaylaştırma şansınız olmadığı için, kendi istek ve ihtiyaçlarınızı ön plana almanız gerekiyor. Yaratıcılık gerektiren işler veya bazı duygusal konular sonlanabilir veya sonuçlanabilir. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın.
 
İkizler

Bazı konuların somut, dokunulabilir olmaması, hiç varolmadığı ya da imkansız olduğu anlamına gelmiyor. Biraz da, kadere inanarak ilerlemek lazım hayatta. Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuların ön plana çıkabileceği beş günlük süreçtesiniz. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın.
 
Yengeç
İşbirlikleri, ortak yaşam paylaştığınız kişiler veya ekip arkadaşlarınız hayatınızda önemli yer tutuyor şüphesiz. Ancak, bugünlerde rolünüzü çalmaya eğilimli kişiler sahneye çıkabilir. Önümüzdeki beş gün boyunca zaman yönetimine ağırlık vermeniz, fiziksel sağlığınızı veya akıl sağlığınızı önemsemeniz gerekiyor. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın.
 
Aslan
Bazı konularda endişeleriniz varsa, bir an önce uzaklaştırmanızda fayda var. Hepsi de, sadece enerji kaybına neden oluyor. Aynı zamanda, aklınızda çok fazla fikir olduğu bir gerçek, ancak hiçbirini yürürlüğe koyamamanız nedeniyle zaman kaybediyor olabilirsiniz. Beş gün içinde, maddi durumunuzu ve gelirlerinizi ilgilendiren konulardan bazılarında netice elde edilebilir veya sonlanmalar oluşabilir. Ek gelir ihtiyacı da doğabilir. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın.
 
Başak
Bazı ilişkilerinizdeki açmazları duymazdan gelebilir veya tamamen sonlandırmak isteyebilirsiniz. Olan biteni anlamanız gidişatta fark yaratmanızı sağlayabilir. Önümüzdeki beş gün, duygusal ilişkilerde sonlanma veya netice alma dönemi olabilir. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...
 
Terazi
Önümüzdeki beş gün boyunca stres altında hissedebilirsiniz, sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Fikirlerinizi kendiniz için yararlı hale getirebilirsiniz. İlginç iş, fikir veya macera teklif eden kişilerle karşılaşabilirsiniz. Seminer, kurs veya konferanslara katılabilir ya da sevdiğiniz kişilerle samimi diyaloglar içerisine girebilirsiniz. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın.
 
Akrep
Küçük anlaşmazlıklara enerji harcarken olayların büyümesi söz konusu olmuş olabilir veya olacak galiba! Kendi vizyonunuzun doğruluğundan emin misiniz? Durumunuzu, en az, hayatınızı etkileyen kişileri ilgilendiren durumlar kadar dikkatle ele almanız gerekiyor. Önümüzdeki beş gün boyunca sosyal ilişkilerinizde ve arkadaşlarınızla bağlarınızda zorlayıcı gelişmeler yaşanabilir. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın.

Haberin Devamı

Yay
Kendinize, yaptığınız işlere veya girişimlerinize güvenebilirsiniz. Eğlenceyi ve keyifli vakit geçirmeyi ön plana almalısınız. Önümüzdeki beş gün boyunca iş hayatınızı, kariyerinizi, evinizi, eşinizi veya babanızı ilgilendiren konularda bazı zorlanmalar yaşanabilir. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın.
 
Oğlak
“Daha önce de denedim, olmadı. Niçin bir daha deneyeyim?” diye düşünüyorsanız, yanlış yoldasınız. Yaratıcı olun! Ancak, önümüzdeki beş gün boyunca, seyahatler, eğitim, bilişim, akrabalar veya dış ticaret ya da yabancılarla ilişkiler başlıklı konular ön plana çıkıyor, bazı zorlanmalar yaşanabilir veya bazı konularda neticeler görünür hale gelebilir. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın.

Haberin Devamı

Kova
Bugünkü aktiviteler veya olaylar bütçeniz, alacak verecek dengeniz ya da aile veya evinizle ilgili konularda yararlı sonuçlar doğurabilir. Ancak, önümüzdeki beş gün içinde, partnerinizin veya ortak kaynak paylaşımı içinde olduğunuz kişi ya da kurumları ilgilendiren maddi konularda sonlanmalar veya sonuçlanmalar söz konusu olabilir. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın.

Balık
“Keşke kopyalanabilseydim” diyebileceğiniz bir gün. Önümüzdeki beş gün boyunca, evliliğiniz, uzun süreli ilişkileriniz, ortaklıklarınız veya iş birlikleriniz özel bir önem gerektirebilir, bazı konular neticelenebilir veya sonlanabilir. Yanılsama hissedilen konular netleşiyor. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın.

Yazarın Tüm Yazıları