Vergi Haftası

Güncelleme Tarihi:

Vergi Haftası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2016 18:03

- Ünye Kaymakamı Demir: "Ülkenin tüm yükünü sizler çekiyorsunuz ve sizin kazandırdığınız paralarla devlet ayakta duruyor"

Haberin Devamı


ORDU (AA) - Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, vergi mükelleflerine seslenerek, "Ülkenin tüm yükünü sizler çekiyorsunuz ve sizin kazandırdığınız paralarla devlet ayakta duruyor" dedi.

Demir, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında bir otelde organize edilen yemekte, İlçe Vergi Dairesi personeli ve mükelleflerle bir araya geldi.

Vergi mükelleflerinin ekonomik değer ifade eden mallarının bir oranını devletle paylaştığını belirten Demir, "Siz dostlarımız ekonomik değer ifade eden mallarınızı, yılın belirli aylarında ve dönemlerinde devletimizin temsilcisi Gelir İdaresini temsilen Ünye Vergi Dairesine kendi rızanızla giderek vergi yoluyla paylaşıyorsunuz. Getirmiş olduğunuz her kuruş için sizlere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Demir, her vergi mükellefinin alnının terini devlete getirip verdiğini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"O alın teri de paha biçilemez hizmetler olarak bizlere geri dönüyor. Ticaret ve serbest meslek mükellefleri olmadan bir ülke geçinemez. Ülkenin tüm yükünü sizler çekiyorsunuz ve sizin kazandırdığınız paralarla devlet ayakta duruyor."

Kaymakam Demir ve İlçe Vergi Dairesi Müdürü Gökhan Yeneş, personele ve dereceye giren mükelleflerine teşekkür belgesi verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!