Vergi Haftası

Güncelleme Tarihi:

Vergi Haftası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2016 13:49

- Edirne Vergi Dairesi Başkanı Başkal, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Zıpkınkurt'u ziyaret etti

Haberin Devamı

EDİRNE (AA) - Edirne Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Başkal, ''Vergi Haftası'' etkinlikleri kapsamında Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt'u ziyaret etti.

Başkal, ziyarette yaptığı konuşmada, verginin, toplumun kalkınmasındaki ve ekonominin büyümesindeki rolünün tüm kesimlerine benimsetilmesi ve gönüllü olarak vergi ödeme alışkanlığının vatandaşlara kazandırılması gerektiğini belirtti.

Hafta nedeniyle bazı kurumları ziyaret ettiklerini anlatan Başkal ''Her yıl kutlanan Vergi Haftası dolayısıyla ilgili kurumlara yapmış olduğumuz ziyaretlere devam ediyoruz. Çalışmalarımızda mükelleflerin eğitilmesi, mükelleflerin sorumluluk ve hakları konusunda bilinçlendirilmesi konularına önem veriyoruz. Klasik yönetim anlayışının dışına çıkarak, ortaklarını dinleyerek, çözüm arayan bir kurum olduk. Ekonomik sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek bilgilendirmeler yapıyoruz'' dedi.

Haberin Devamı

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt da Başkal ve beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek ''Verginin ekonominin büyümesi ve toplumun kalkınmasındaki rolünün önemli olduğuna değinerek: "Bu vesileyle tüm vergi daireleri çalışanlarının Vergi Haftasını kutluyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

Ziyarette Gelir İdaresi Grup Müdürü Hasan Ahmet Erdal, Kırkpınar Vergi Dairesi Müdürü Behzat Er, Arda Vergi Dairesi Müdürü Süreyya Koçaslan, Vergi ve Anlaşmalar Uygulama Müdürü İlhan Işık, İdari ve Mali İşler Müdürü Halil Kılıçaslan ve İnsan Kaynakları Müdürü Halil Sarı da hazır bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!