Nüfus, Vergi Dairesi ve Eczaneler 30 Ağustos'ta açık mı? Eczaneler bugün çalışıyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Nüfus, Vergi Dairesi ve Eczaneler 30 Ağustosta açık mı Eczaneler bugün çalışıyor mu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2017 10:31

Nüfus Müdürlüğü, Eczane ve Vergi Dairesi bugün açık mı sorusu, bu kurumlarda işleri olan vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Nüfus, Vergi Dairesi ve Eczaneler'in açık mı kapalı mı olduğunu öğrenecek olan vatandaşlar, bu duruma göre planlarına yön verecek. Peki, bugün Nüfus Müdürlüğü, Vergi Dairesi ve Eczaneler açık mı olacak? İşte detaylar

Haberin Devamı

Eczaneler, Nüfus Müdürlüğü ve Vergi Dairesinin bayramda açık olup olmayacağı binlerce vatandaş tarafından en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer alıyor. Özel işlerini halledebilmek adına bayramda hangi kurumların çalıştığını merak eden vatandaşlar, internetten aramaları sorguluyorlar. Peki, Eczaneler, Nüfus Müdürlüğü ve Vergi Dairesi bayramda açık olacak mı? İşte, eczane, nüfus ve vergi dairelerinin çalışma planı.

ECZANELER BAYRAMDA AÇIK MI?

Resmi tatil günlerinde yalnızca nöbetçi eczaneler açık olmaktadır;

Alışveriş merkezlerindekiler de dahil olmak üzere eczaneler bağlı olduğu bölgedeki eczane çalışma gün ve açılış kapanış saatlerine uymak zorundadır. Birden fazla eczane bulunan yerlerde, belirlenen çalışma saatleri dışında ve resmî tatil günlerinde yalnız nöbetçi eczaneler açık kalır. Nöbetçi eczane dışındaki eczaneler nöbet saatlerinde faaliyet gösteremezler.

Haberin Devamı

VERGİ DAİRELERİ BAYRAMDA AÇIK MI?

28 Haziran 2017 Çarşamba, 29 Haziran 2017 Perşembe ve 30 Haziran 2017 Cuma günü saat 23:59' a kadar 7020 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması kapsamında borçların tahsil edilmesi nedeniyle tüm vergi daireleri açık bulundurulacaktır.

NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ BAYRAMDA ÇALIŞIYOR MU?

Nüfus Müdürlükleri bayram tatili dolayısıyla 5 Ağustos tarihine kadar hizmet vermeyecektir.

BAKMADAN GEÇME!