Ver Kezman'ı al Morientes'i

Güncelleme Tarihi:

Ver Kezmanı al Morientesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2007 10:02

Valencia'nın, göndermeyi düşündüğü İspanyol golcüsünü, Sırp futbolcunun transferine karşılık Fenerbahçe'ye teklif etmeye hazırlandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Zigiç de bastırıyor
Fanatik gazetesinin ahberine göre, Fenerbahçe'nin sorunlu golcüsü Mateja Kezman’ı isteyen Valencia bu oyuncuya karşılık Fernando Morientes’i teklif etmeyi planlıyor. Teknik direktör Enrique Sanchez Flores ile arasında ciddi sorunlar bulunan 31 yaşındaki yıldızı gözden çıkaran Siyah-Beyazlılar’ın, uzun süredir takip ettikleri Sırp golcünün transferi için onu kullanmayı düşündükleri öğrenildi. Kezman’ın İspanyol futbolunu yakından bilmesini bir avantaj olarak gören Valencia’da yeni transfer Sırp Zigiç’in de vatandaşının alınması için bastırdığı kaydedildi.

Devler Ligi’nde yok
Morientes daha önce Fenerbahçe’nin transfer gündemine girmişti. Ancak Sarı-Lacivertliler’in Valencia’nın bu teklifine bir handikap yüzünden pek sıcak bakmayacağı tahmin ediliyor. Çünkü Şampiyonlar Ligi maçlarında oynayan Fernando Morientes, gruptan çıkması durumunda Fenerbahçe’nin Avrupa Kupası karşılaşmalarında forma giyemeyecek. İspanyol basını, bir türlü beklenen performansı sergileyemeyen ve sürekli tartışılan Mateja Kezman’ın da kariyerini Valencia’da devam ettirme fikrine sıcak bakabileceğini öne sürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!