Ver Elini Aşk dizisi oyuncuları kimdir? Ver Eline Aşk bu akşam Kanal D'de başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Ver Elini Aşk dizisi oyuncuları kimdir Ver Eline Aşk bu akşam Kanal Dde başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2017 18:46

Ver Elini Aşk dizisi oyuncuları birçok dizisever tarafından oldukça merak edilen ve araştırılan konulardan birisi haline geldi. Kanal D ekranlarında bu akşam yayınlanacak olan Ver Elini Aşk dizisi ekranlara merhaba demeye hazırlanıyor. Ver Elini Aşk dizisinin oyuncu kadrosu ise dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden deneyimli ve tecrübeli isimler bulunuyor. Peki, Ver Elini Aşk dizisi oyuncuları kimdir? İşte detaylar.

Haberin Devamı

Kanal D’nin yeni komedi dizisi Ver Elini Aşk’ın hem konusu hem de kadrosu merak konusu oldu. Aşkın çocuksu ve masum hallerini eğlenceli bir şekilde aktaracak olan Ver Elini Aşk’ta Ali İl, çapkın ve sorumsuz bir metropol insanı olan Kaan’ı; son dönemlerin başarılı isimlerinden Sevda Erginci ise blasını bulmak için köyden İstanbul’a gelen, dediğim dedik Antepli bir köylü kızı olan Ayperi’yi canlandıracak. Peki Ver Elini Aşk oyuncuları arasında başka hangi isimler var? İşte oyuncular ve karakter analizi

OYUNCULAR

Dizinin başrollerinde Ali İl, Sevda Erginci, Köksal Engür ve Asuman Dabak'ın olduğu dizi Kanal D ekranlarında olacak. Bu isimlere Hakan Pişkin, Ceren Koç, Büşra Çam, Nihal Menzil, Metin Keçeci, Toygun Ateş, Mesut Yılmaz, Gamze Demirbilek, Duygu Karaca, Gökay Müftüoğlu, Burcu Günay, Nazan Ayas ve Gülsün Sare Fil gibi birçok usta ve genç oyuncu eşlik edecek.

Haberin Devamı

Ver Elini Aşk dizisi oyuncuları kimdir Ver Eline Aşk bu akşam Kanal Dde başlıyor



KİM KİMDİR?

Ali İl (Kaan Tuğlu)

Gaziantepli bir ağanın torunu. 30 yaşında. Zeki, serseri, şeytan tüyü sahibi, son derece çapkın ve sorumsuz bir metropol insanı. 9 aydır hayatının anlamı kapısının önünde bulduğu minik kızı Su. Hayattaki en büyük direnci, dedesinin otoritesine karşı gelmesi. Ne Gaziantep'e dönmek istiyor, ne de dedesinin bulduğu köylü kızıyla evlenmek.

Ver Elini Aşk dizisi oyuncuları kimdir Ver Eline Aşk bu akşam Kanal Dde başlıyor

Sevda Erginci (Ayperi Erdem)

Antep'in bir köyünde yaşayan bir ailenin, iki kızından küçüğü. 22 yaşında. Babası onları terk etmiş. Annesi de kısa bir süre sonra ölmüş. Dedesi, ninesi ve ablasıyla yaşarken, çok sevdiği ablasının evden kaçmasıyla yıkılmış. O despot bir iyilik perisi. Aşırıya kaçan yardım etme arzusu var. Aşırı derecede gelenekçi ve çok becerikli. Herkese yetecek kadar da sevgi dolu bir kalbe sahip ama sinir olduğunun da canına okur.

Ver Elini Aşk dizisi oyuncuları kimdir Ver Eline Aşk bu akşam Kanal Dde başlıyor

Haberin Devamı

Köksal Engür (Mehmet Emin Adanalı)

Kaan’ın dedesi. Gaziantep'in en zenginlerinden. Ağa ama şehirde bir konakta yaşıyor, torunlarını Amerika'da okutsa da köklerinden ve geleneklerinden hiç kopmuyor. Çok otoriter biri, son derece katı, despot ve gelenekçi. Aslında sevgi dolu bir kalbi var ama onun koyduğu kuralları kimse yıkamaz. Onun aile çatısı altında yaşayan herkes, onun kuralları ile yaşamak zorunda.

 

BAKMADAN GEÇME!