Ver Elini Aşk final bölümünde neler yaşanacak? İşte final fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Ver Elini Aşk final bölümünde neler yaşanacak İşte final fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2017 11:51

Ver Elini Aşk dizisi bu akşam final yapıyor. Yaz sezonunda ekran macerasına başlayan Ver Elini Aşk 11. bölümüyle veda edecek. Peki final bölümünde neler yaşanacak? Ayperi’yi kaçırmaya karar veren Kaan başarılı olacak mı? İşte Ver Elini Aşk final bölümüne dair ilk detaylar!

Haberin Devamı

Ver Elini Aşk final fragmanı izleyicilerine önemli ipuçları verd! Kaan, Ayperi'yi kaçırıyor! Emin Ağa, gördükleri karşısında şaşkına dönüyor!Ayperi ve Kaan, yaşadıkları sorunlardan dolayı ayrı yollara gitme kararı almıştır. Sue bebekten ayrı düşmek istemeyen Ayperi, Kaan'ı engellemeye çalışsa da başarılı olamaz. Kaan, Sue'nun babası olarak son sözü söyler ve bulundukları yerden ayrılır. Kaan, ayrılığın ilk dakikalarında pişman olmaya başlamıştır. Oğuz'dan fikir alan Kaan, bir plan yaparak Ayperi'yi kaçırmaya hem fikir olur. Ayperi'yi başarıyla kaçırma görevini gerçekleştiren ekip, Emin Ağa'ya yakayı ele verir. Ver Elini Aşk, final bölümüyle Pazar akşamı saat 23.30'da Kanal D'de!

Ayperi, Kaan’ın babasıyla görüştüğünü anlayınca Kaan’a kızar ve Emin Ağa’nın yanında kalmaya karar verir. Kaan ise Ayperi’nin dedesiyle kalmasına bozulur, onu ikna etmek için konuşmaya çalışır ama Ayperi Nuh der peygamber demez. Bunun üstüne Kaan, Mesut, Oğuz ve Lalin bir plan yaparlar, Ayperi’yi kaçırırlar. Ayperi bu kaçırma olayına çok kızsa da sonunda Kaan’a olan aşkını inkar etmekten vazgeçer.

Emin Ağa ise can düşmanı Hayri’nin, Ayten’in lokantasında çalışmaya başladığını ve dükkanı müşterilerle doldurduğunu öğrenir çok sinirlenir. Hayri ile ittifak kuran herkesi cezalandırmak ister ve ev ile birlikte Ayten’in dükkanını da satmaya karar verir.

Bunu duyan Kaan çok sinirlenir, Ayperi’nin yaptığı plan sonucu dostları ile birlikte Emin Ağa’nın evini basar. Ancak hiç hazırlıklı olmadıkları şey dedesinin yine bir oyununa kurban gittiklerini öğrenmeleridir. Emin Ağa’nın son oynadığı oyun nedir? Ve Kaan, Ayperi çifti sorunları çözüp mutlu sona ulaşabilecekler midir?

 

BAKMADAN GEÇME!