Ver Elini Aşk bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Ver Elini Aşk bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2017 23:20

Ver Elini Aşk dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Ver Elini Aşk'ta heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Kaan'la, Ayperi arasında geçen kavga Kaan’ın, Ayperi’yi işten kovması ile sonuçlandı ve ikisi de ayrı ayrı yollara savruldu. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Peki, Ver Elini Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ver Elini Aşk dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Herkes tarafından ilgiyle izlenen dizinin son bölümünde gerçeklerin farkına varan Emin Ağa, Kaan ve Ayperi ile ilgili bir plan kurdu ve hemen uygulamaya koyuldu. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Peki, Ver Elini Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

VER ELİNİ AŞK YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Kaan'la, Ayperi arasında geçen kavga Kaan’ın, Ayperi’yi işten kovması ile sonuçlanmış ve ikisi de ayrı ayrı yollara savrulmuştur. Her ne kadar Ayperi’ye çok kızgın olsa da Kaan’ın vicdanı onun sokakta kalmasına razı gelmez. Diğer tarafta gerçeklerin farkına varan Emin Ağa, Kaan ve Ayperi ile ilgili bir plan kurar ve hemen uygulamaya koyulur. Emin Ağa’nın tuzağına düşen Kaan, Ayperi’yi ikna etme yolları arar. Diğer yandan Ayperi’den ablası Kiraz ile ilgili gerçekleri öğrenen Mesut, yaşadığı tesadüf ile Ayperi’ye unutamayacağı bir sürpriz yaşatır.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!