Venüs burç değiştiriyor

Bugün Venüs burç değiştiriyor ve öğleden sonra Balık Burcuna giriyor.

Venüs’ün güçlü ve parlak olduğu bu konum aşk, sevgi, sanat ve derin ilişkileri sembolize ediyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay, Yengeç burcundan çıkacak ve Aslan burcuna girecek. Satürn’ü tetikleyecek olan Ay, duygusal baskı yaratan durumların açığa çıkacağını işaret ediyor. Aynı zamanda gerçekleştirmek istenilen konular zor olsa bile büyük bir dirayet ve sabır açığa çıkacak.

Mektuplar

RUMUZ: HUZURSUZ AŞIK

Kendinizi engelleyemediğiniz davranışlarda bulunuyor ve sonra büyük bir sıkıntı duyuyorsunuz. Aslında yapmamanız gereken ne varsa, bile bile yapıyor ve kendinizden nefret ediyorsunuz. Bunları değiştirmek istiyor fakat ne yapacağınızı bilemediğinizi yazıyorsunuz. Anlattıklarınız gerçekten çok zor bir durumu ifade ediyor. Fakat, en azından farkındasınız. Yani kendinizle ilgili düşünceleriniz ve gözlemleriniz açık ve dürüst. Böylece ne yaptığınızı biliyor, hatalarınızı görüyorsunuz. Bu sizin adınıza çok önemli bir gelişme. İstemediğiniz davranışlardan vazgeçmek tabii ki, çok zor. Hele alışkanlıkları değiştirmek, büyük bir gayret gerektiriyor. Öncelikle davranışlarınızı oluşturan etkinin düşünceleriniz olduğunu bilmelisiniz. Düşünce tarzınızı ve bakış açınızı değiştirmeye çalışın. Böylece düşüncelerinizi değiştirmeniz, buna bağlı olarak duygularınızı değiştirebilmeniz mümkün olacaktır. Bütün bunların sonucunda beğenmediğiniz davranışlarınız da kendiliğinden değişecektir. Ayrıca, şu sıralarda Güneş’iniz Mars’tan sert etkiler alıyor. Kendinizi eğitmek için Mars geçişinin bitmesini bekleyin. Ayrıca, aşık olduğunuz için bütün dikkatinizi ona yöneltmiş olmalısınız. Dikkatinizi başka konulara çevirmeye gayret gösterin. Başka konularla ilgilenirseniz, huzursuzluk yaratan yoğunluğunuzu dengeleyebilirsiniz.

RUMUZ: BAŞKASI


Sizin yükselen burcunuz Yay. Şu sıralarda Jüpiter Ay’ınızı olumlu etkiliyor. Merak ettiğiniz "Yurt dışına gidebilecek miyim?" sorunuza cevap olarak güçlü bir etki gönderiyor. Zaten doğum haritanızda da yurt dışına gitmek ve eğitim almakla ilgili etkiler var. Hatta sadece eğitim değil, bir yabancıyla evlenebilir ve yurt dışında yaşayabilirsiniz. Şu sıralarda Jüpiter, bu isteğinizin daha da şiddetlenmesine neden olmuş. Fakat idealler ve hayaller peşinde koşarken gerçekleri gözardı etmeyin. Ancak şansınızın yükseldiği bir dönem. Bazı ufak tefek sorunlar çıksa bile bunları aşacak ve isteğinizi gerçekleştireceksiniz.

RUMUZ: DÜNYA KILIÇ

Sorduğunuz kişiyle aranızda aşk oluşmasına yardım eden açılar var. Fakat, düşüncelerinizin uyumsuz olduğu görülüyor. Hem siz, hem de o biraz iddiacı ve inatçı bir tavır içinde bulunabilirsiniz. Aslında mantığına hitap etmeyi başarabilirseniz, düşüncelerinizi kabul edebilecek biri. Aranızdaki ilişkinin dengesi ailelerin etkisiyle zaman zaman bozulabilir. Mutlaka yakın akrabalarla ilişkilerinizde tedbirli ve sakin davranmaya özen göstermelisiniz. Bunlara dikkat edecek olursanız, aranızdaki sevgiyi yaşatabilir ve beraberliğinizi evlilik sonrasında da güzel bir biçimde sürdürebilirsiniz.
Yazarın Tüm Yazıları