Velileri isyan ettiren görüntüler için açıklama

Güncelleme Tarihi:

Velileri isyan ettiren görüntüler için açıklama
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2016 12:42

Çekmeköy'de bir anaokulunda bir çocuğun, diğer çocuklar tarafından topluca dövülmesi ve öğretmenin de bu olayı teşvik edici hareketlerde bulunması velileri isyan ettirmişti. Sevimli Papatyalar Sübyan Okulu'nun yönetici olaya ilişkin sosyal medyadan açıklama yaptı.

Haberin Devamı

İstanbul Çekmeköy'de yer alan Sevimli Papatyalar Sübyan Okulu'nda bir grup çocuğun tek başına bir çocuğu dövmesi ve öğretmenin de bu olayı engellememesine dair gürünteler velilerin tepkisi çekti. Görüntüyü izleyen Mehtap Uluğturhan adlı bir veli, hem İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne hem de karakola şikayette bulundu.

Söz konusu anaokulunun yöneticisi ise olaya dair bir açıklamayı sosyal medya hesabından paylaştı. Açıklamada okulun yöneticisi şunları söyledi:

"Sevgili velilerim ve takipçilerim,
Son zamanlarda yaşanan olayların ardından kötü yorumlara maruz kalmamak adına sayfamı kapatmıştım. Okulumuzda asla gerçekleşmesini istemeyeceğim talihsiz bir olay yaşandı fakat ortalıkta gezen yorumlar yalandır. Öğretmenimizin kısa bir ihmali sonucunda dövdürüyorlar şeklinde suçlamalar yapıldı. Ses kaydı olmamasına rağmen çocuklara dövün dendi şeklinde iftiralar atıldı. Ortada böyle bir şey yoktur. Bu durumdan rahatsız olan velinin şikayeti üzerine ben tereddütsüz kamerayı açtım ve izlettim. Olayları izlemem sonucunda öğretmeni işten çıkardık zaten ama amaçları çocukların rahatsızlığı değil de başka bir şeymiş. Öğretmen çıkmasına rağmen gizli gizli o görüntüler çekilip yalan yanlış yorumlar ve iftiralarla sosyal medyaya yansıtıldı. Ben uzun süredir bu işin içerisindeyim. Bu zamana kadar benimle olan beni tanıyan velilerim böyle bir şeyle asla karşılaşmadı. Bizi bilen bilir ve o bilip güvenenler en büyük destekçimdir. Ben Her zaman velilerimin ve çocuklarımın yanında olup büyük küçük her sorunlarını çözme yolunda oldum. Fakat bu velinin amacı olayı çözmek değil de benim Kur'an-ı Kerim eğitimi verdiğim okulumu kapattırmaktır. Benim sayfamda okulumun nasıl olduğu çok açık ortada. Hiç kimseden de bir şikayet almamışken bir olayı bu kadar abartılıp yaymanın bir iftira olduğu açık ve ortada. Bu yapılanlar karşılıksız kalmayacaktır. Allah bu din düşmanlığı besleyenlere karşı bizim yanımızdadır."

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!