Vekiloğlu: Diğer maçta galibiyeti istiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Vekiloğlu: Diğer maçta galibiyeti istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2018 12:02

Vekiloğlu: Diğer maçta galibiyeti istiyoruz

Haberin Devamı

 

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Basketbol Ligi Play-Off ilk maçında Bahçeşehir Koleji'ne 78-77 yenilen Antalyaspor'un baş antrenörü Arda Vekiloğlu, "Kaybettiğimiz avantajı deplasmanda kazanarak telafi etmek istiyoruz" dedi.

Türkiye Basketbol Ligi Play-Off ilk maçında Antalyaspor, evinde karşılaştığı Bahçeşehir Koleji'ne 78-77 yenildi. Robert, Emir, C.J. Leslie, Cihan ve Özgür beşiyle karşılaşmaya başlayan kırmızı beyazlılar, çekişmeli geçen ilk periyodu 25-24 kaybetti. İkinci çeyreğin ilk dakikalarında skor farkını 10 sayıya kadar çıkardı. Kırmızı beyazlılar ikinci çeyreğin bitimine 4.21 saniye kala skoru 36-35 yaptı, ancak rakip takımın ardı ardına elde ettiği sayılara engel olmadı. Devre, Bahçeşehir'in 48-42 üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmanın üçüncü periyodunu ise Antalyaspor 64-58 geride tamamladı. Maçın son çeyreğinde kırmızı beyazlılar skor farkını kapamayı başardı. Karşılıklı basketlerle oldukça çekişmeli geçen maçta Antalyaspor, Bahçeşehir Koleji'in son saniye basketiyle 78-77 yenildi. Antalyaspor'da en çok skor üreten isim 26 sayıyla Leslie olurken, onu 18 sayıyla Lowery ve 14 sayıyla Emir izledi. Play-off karşılaşmalarına mağlubiyetle başlayan Antalyaspor, rakibiyle ikinci maçını 8 Mayıs'ta Caferağa Spor Salonu'nda oynanacak. İki galibiyete ulaşacak takımın yarı finale yükseleceği seride, play-off finalini kazanacak ekip gelecek sezon Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde yer alacak.

Antalyaspor Baş Antrenörü Arda Vekiloğlu, güçlü bir rakibe karşı zor maç oynadıklarını söyledi. Play off serisinin ilk maçında ev sahibi takım olarak avantajlı başladıklarını dile getiren Vekiloğlu, "Kaybettiğimiz avantajı deplasmanda kazanarak telafi etmek istiyoruz. Seri beklendiği gibi başladı. Çok yetenekli oyuncuları var ama biz de yüreğimizle oynuyoruz. Maalesef şanssız bir şekilde galibiyet alamadık. Diğer maçta galibiyeti istiyoruz" dedi.

FOTOĞRAFL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!