Vekalet Yoluyla Kurban Kesimi

Güncelleme Tarihi:

Vekalet Yoluyla Kurban Kesimi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2015 13:44

VEKALET YOLUYLA KURBAN KESİMİ

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından düzenlenen 2015 yılı vekalet yoluyla kurban kesim kampanyası ile ilgili broşür, CD ve kurban rehberi Erzurum Ulu Camiinde kılınan Cuma namazının ardından vatandaşlara dağıtıldı.
Türkiye Diyanet Vakfı ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nın tespit ettiği yurt içi kurban bedeli 625 TL. yurt dışı kurban bedeli 450 TL. olarak belirlendi. Müracaatlar 23 Eylül 2015 tarihinde sona erecek. Kurbanlarınız, yurt içinde ve yurt dışında görevlilerimizin denetiminde, dini usullere uygun hijyen koşullarına riayet edilerek kesilmekte ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmakta. Erzurum İl Müftü Vekili Celal Büyük açıklamasında, “Bayramlar, sevinçleri büyütme mevsimidir. Bu bayramda da sevinçleri dünya çapında büyütmeliyiz. Önce kendi gönüllerimiz bir sevinç yumağı haline gelmeli, yılda bir defa gerçekleşen bu ibadetin coşkusuyla tanıştırmalıyız tüm insanları ve insanlığı selamlaşarak, ikramda bulunmalıyız.” dedi.
Celal Büyük şöyle devam etti:
“Evinde ve yatağında ziyaretçi bekleyen insanlarımızı hatırlamalıyız, öksüz ve yetimleri, kimsesiz ve ihtiyaç sahiplerinin yüzlerinin gülmesi ve ümitlerinin yeşermesine vesile olmalıyız.” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!