'Vefa' hizmeti yüz güldürüyor

Güncelleme Tarihi:

Vefa hizmeti yüz güldürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2017 14:49

'Vefa' hizmeti yüz güldürüyor

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te merkez ilçe Şehitkamil Belediyesinin ilçede ikamet eden bakıma muhtaç yaşlılara sağladığı 'Vefa Hizmeti' yüz güldürmeye devam ediyor. Evde bakım hizmetiyle tüm ihtiyaçları karşılanan 82 yaşındaki Mehmet ile Aliye Ertürk çifti, duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Şehitkamil Belediyesi, 'Vefa Hizmeti' projesi sayesinde ulaştığı bakıma muhtaç ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor. 'Vefa Hizmeti' projesi, ilçe sınırları içerisindeki özellikle 70 yaşın üzerinde, kimsesi olmayan ve maddi durumu yetersiz kişiler için uygulanıyor. Vefa ekibi, günlük ortalama 12 eve hizmet veriyor. Şehitkamil Belediyesi tarafından uygulanan Vefa Hizmeti projesi kapsamında yaşlı ve bakıma muhtaç kişilere; evde genel temizlik, kuaför, berber, hastane ulaşım, su, elektrik arıza, çilingir ve pratik ev düzeni hizmetleri gibi birçok yardımda bulunuyor.

Vefa Hizmeti ekibi, son olarak Karşıyaka Mahallesi'nde oturan 82 yaşındaki Mehmet ile Aliye Ertürk çiftinin ihtiyaç duyduğu evdeki tüm hizmetleri karşıladı. Verilen hizmetle yüzü gülen Ertürk çifti, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti. Dünyaya gelen 10 çocuklarından 5'ini kaybettiklerini söyleyen Mehmet Ertürk, evlerinin temizliğini yapacak kimsenin olmadığını söyledi. Yaklaşık 1 yıldır 'Vefa Hizmeti' projesinden faydalandıklarını dile getiren Ertürk, her ihtiyaçlarının eksiksiz karşılandığını kaydetti.

Eşiyle 63 yıllık mutlu bir birlikteliklerinin olduğunu belirten Mehmet Ertürk, faydalandıkları 'Vefa Hizmeti' nedeniyle belediyeye teşekkür ederek, "Şehitkamil Belediyemizden çok çok memnunum. Allah, kendilerinden razı olsun. Evimizde baştan savma bir temizlik yapmıyorlar. Emeklerini bizden esirgemiyorlar. Çok özenerek işlerimizi yapıyorlar. Evimizi tertemiz ediyorlar. Evimizde bir kusur bırakmıyorlar. İşleri rast gelsin. Ellerine sağlık. Çoluk çocuğumuz ayrıldılar, yuvadan uçtular. Temizliğimizi yapmaya gelen yok. Sağ olsun Şehitkamil Belediyemizden gelen kızlarımız, her işimizi yapıyor. Allah, bu hizmeti bize sağlayanlardan razı olsun" dedi.

Şehitkamil Belediyesi tarafından sağlanan hizmetin kendisini oldukça mutlu ettiğini vurgulayan Aliye Ertürk, “Allah, Şehitkamil Belediyemizden razı olsun. 82 yıllık ömrümde böyle bir hizmet görmedim. Vefa Ekibi, düzenli olarak evime geliyor. Evimdeki; kapıları, yerleri, halıları, camları, duvarları silip süpürüyor. Evimin her tarafını tertemiz yapıyorlar. Biz yaşlandık. Artık iş yapamaz duruma geldik. Bizim yapamadığımız işlerimizi Şehitkamil Belediyemiz yapıyor. Allah, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve personellerinden razı olsun" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!