VEDAŞ’tan sosyal sorumluluk projesi

Güncelleme Tarihi:

VEDAŞ’tan sosyal sorumluluk projesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2017 14:03

VEDAŞ’tan sosyal sorumluluk projesi

Haberin Devamı

Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS,(DHA)-VANGÖLÜ Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Bitlis Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri'nde kalan çocuklara hediyeler verilerek fidan dikimi yaptı.

VEDAŞ İl Müdürlüğü tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Ahmet Eren Bulvarı üzerinde bulunan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Sevgi Evleri'nde kalan çocuklarla birlikte fidan dikti. Sevgi Evlerinin bahçesine fidan diken VEDAŞ personelleri çocuklarla hatıra fotoğrafı da çekip, sohbet etti. Diktikleri meyve fidanlarıyla bir farkındalık oluşturmak istediklerini belirten VEDAŞ İl Müdürü Tahsin Uzunselvi, çocukların sosyal olarak gelişmesini sağlamak amacıyla böylesi bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, "VEDAŞ Bitlis İl Müdürlüğü olarak çalışanlarımızla birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve sevgi evlerindeki çocuklarla birlikte fidan dikimi programını düzenledik. Bu etkinliği gerçekten çocuklarla birlikte yapmak bizleri mutlu ediyor."dedi. 

Şirket olarak da elektrik dağıtım hizmetleri dışında da bu tür etkinliklere ve çocukların sosyal gelişmelerine ve ağaca olan sevgilerinin artmasına yönelik faaliyetlerde bulunduklarını dile getiren Uzunselvi, Bundan dolayı kendilerine ev sahipliğini yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne de teşekkür etti.

Sevgi evlerinde kalan çocukların mutluluğu için böylesi bir etkinliği düzenleyen VEDAŞ’a teşekkür eden Bitlis Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmetullah Altun ise ağaç ve fidanın çok önemli olduğunu, çocuklarla birlikte böyle bir etkinliğe katılmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Daha sonra çocukların katılımıyla fidan dikimi gerçekleştirildi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!