'Veda' filmi ilgiyle izleniyor

Güncelleme Tarihi:

Veda filmi ilgiyle izleniyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2017 17:23

'Veda' filmi ilgiyle izleniyor

Haberin Devamı

 

TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Atatürk'ün ölümünün 79'uncu dönümü anma etkinlikleri kapsamında gösterimi yapılan 'Veda' filmi ilgiyle izleniyor.

Değirmenaltı mevkiindeki YSK Center Sinemalarında gösterime sunulan Veda sinema filmi,vatandaşlar  tarafından beğeniyle izlendi.Filmi izleyen Tekirdağlı sinemaseverlere ayrıca Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından bastırılan 'Atatürk'ü Gördüm' adlı kitap hediye edildi. Etkinlik için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden vatandaşlar bu tür etkinliklerin bundan sonra da devam ettirilmesini istedi. Veda filmi 9 Kasın Perşembe ve 10 Kasım Cuma günü saat10:00 da yine YSK sinemalarında gösterilmeye devam edecek. Tekirdağlı vatandaşlar filmi ücretsiz olarak izleyebilecek. 
Filmde, Salih Bozok'un oğlu Muzaffer'e yazdığı mektupla geçmişe dönüp, bu zaman zarfı içinde Atatürk'ün askeri kimliği, vatan uğruna fedakarlıkları ve özel hayatından kesitler anlatılıyor. Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet'in kuruluşu, bir ulusa ışık tutuşu Veda mektubunda aktarılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!