Ve yönetim de görevi bıraktı

Güncelleme Tarihi:

Ve yönetim de görevi bıraktı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2012 00:12

Siyah beyazlı yöneticiler, Yıldırım Demirören’in federasyon başkanlığına adaylığı üzerine 26 Şubat’ta yapılacak olağan idari ve mali genel kurulun ardından geçerli olmak üzere istifa kararı aldı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Yönetim Kurulu, 26 Şubat’ta yapılacak olağan idari ve mali genel kurulun ardından geçerli olmak üzere istifa kararı aldı. Siyah beyazlıların dün Braga maçından önce gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısından beklenen karar çıktı. Beşiktaş İkinci Başkanı Metin Keçeli, kulüp başkanı Yıldırım Demirören’in Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına adaylığının ardından, yönetim olarak kendilerinin de istifa etme kararı aldığını belirtti. Keçeli, “Önümüzdeki mali kongreden sonra geçerli olmak üzere tüm arkadaşlar olarak istifa kararı aldık” şeklinde konuştu.
Görüşmeler sonucunda 1 ay sonrası için olağanüstü seçimli kongreye gidilmesi kararı da verildi.

Beşiktaş, Metin Keçeli ile yönetilemez

BU gelişme üzerine Divan Kurulu Başkan Yalçın Karadeniz “Tüzüğümüzde böylesi olağan durumlarda kulübü Divan Kurulu’nun yönetmesi konusunda madde var. Beşiktaş Metin Keçeli ile yönetilmez. Biz Divan olarak sorunları daha iyi biliyoruz. Yönetimin ayrıca, bizim belirlediğimiz üç yöneticiyi yanımıza vererek finansal işleri çözmesi gerekir” dedi.
Yöneticiler ise tüzüğün yanlış olduğunu belirterek Divan’ın bu isteğine karşı çıktılar. Bu arada dün protokol tribününde Başkan Yıldırım Demirören’in yerine Divan Başkanı Yalçın Karadeniz oturarak karşılaşmayı izledi.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!