Ve şov başladı

Güncelleme Tarihi:

Ve şov başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2013 10:05

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) heyecanı 4 aylık aranın ardınan dün gece geri döndü...

Haberin Devamı

20 Haziran 2013'te Miami Heat'in şampiyonluğu ile noktalanan sezonun ardından NBA'de yeni sezonun ilk hava atışı dün gece Indiana Pacers-Orlando Magic maçı ile yapıldı. Açılış maçında sezonun ilk galibiyetini alan takım ise Orlando Magic'i 97-87 mağlup eden Indiana Pacers elde etti.

INDIANA PACERS 97-87 ORLANDO MAGIC / MAÇTAN KARELER

Bankers Life Fieldhouse'de oynanan mücadelede Pacers'dan Paul George, 24 sayı, 6 ribaunt ve 5 asistle maçın yıldızı oldu. Orlando Magic'te doping cezası nedeniyle Hidayet Türkoğlu forma giymezken Andrew Nicholson, 18 sayısı galibiyet için yeterli olmadı.

Açılış gününün ikinci maçında ise son şampiyon Miami Heat ile Chicago Bulls karşılaştı. Kendi seyircisi önünde maçı baştansorna önde götüren Miami, maçı da 107-95 kazanmayı bildi. Son şampiyonda yıldız isimler skor yükünü paylaşırken, Lebron James 17, Chris Bosh 16, Dwayne Wade, 13, Ray Allen 11 sayı ile oynadı.

Haberin Devamı

Chicago Bulls'ta ise Carlos Boozer'ın 31 sayı 7 ribaunt, 2 asistlik sansasyonel oyunu son şampiyonu devirmek için yetmedi. Ciddi bir sakatlıktan dönen Chicago'nun süper yıldızı Derrick Rose 12 sayı'da kaldı 4 de asist yaptı.

Gecenin son maçı ise Los Angeles derbisine sahne oldu. Derbiyi ev sahibi Los Angeles Laker kazanırken, çaylak Xavier Henry maça 22 sayı 6 ribaunt ile maça damgasını vurdu. Clippers'ta ise Blake Griffin 19 sayı, Chris Paul ise 15 sayı 11 asist ile oynadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!