Ve Sosa idmana çıktı

Güncelleme Tarihi:

Ve Sosa idmana çıktı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2016 00:49

Geçen yıl olduğu gibi bu sezona da husursuzluk yaratarak başlayan Jose Sosa, Beşiktaş Yönetimi’nin taviz vermeyen tavrı nedeniyle geri adım attı. Şenol Güneş’le konuşan Arjantinli idmanda hırslı gözüktü.

Haberin Devamı

VE Sosa’da mutlu son... Türkiye’deki terör olaylarını bahane eden ve Milan’a gitmek isteyen Sosa’ya taviz vermeyen Beşiktaş Yönetimi, Arjantinli oyuncunun takıma katılmasını sağladı.

Başkan Fikret Orman önceki gün yaptığı sert açıklamada, Sosa’yı Ukrayna’dan savaşın merkezinden alıp geldiklerini ve şimdi Milan’a gitmek için terörü bahane etmesinin kabul edilemez olduğunu söylemişti. Başkan Orman, ‘’Onu Miami’den almadık. Kimse zekamla oynayamaz, bedelini çok ağır ödetirim’’ diye tepkisini göstermişti.

MÜJDEYİ UMUT GÜNER VERDİ
BU sözler üzerine geri adım atan Jose Sosa gece Orman’ı aradı ve aradaki kriz tatlıya bağlandı.
Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner ise Arjantinli oyuncu ile her konuda anlaşma sağladıklarınını ve Sosa’nın takımda kaldığını açıkladı..
Ve dün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ne gelen Arjantinli yıldız, takımla ilk çalışmasına çıktı. Sosa’nın idmandaki istekli ve hırslı tavırları da dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!