Ve Sergen bugün resmen Cimbomlu

Güncelleme Tarihi:

Ve Sergen bugün resmen Cimbomlu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2002 02:02

G.Saray, yıldız oyuncunun transferi için düğmeye bastı. Sarı kırmızılı yönetim bu akşam bir toplantı yapacak. Siirt Jet-Pa’nın sunduğu 3 alternatiften birisinde karar verecek. Papatya falına dönen transferde son noktayı koyacak. Sergen Yalçın'ı G.Saray'a bağlayacak.

ZAİMOĞLU ARACI

Sezon başından bu yana transferi yılan hikayesine dönen Sergen Yalçın dün rahat bir nefes aldı. Galatasaray Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Abdurrahim Albayrak ile Siirt Jet-Pa Kulübü Başkanı Takiiddin Yarayan, DYP Giresun Milletvekili Rasim Zaimoğlu'nun aracılığı ile bir araya geldi. Yarayan'ın Sergen konusunda 2 milyon dolardan aşağıya inmemesi üzerine araya Zaimoğlu girdi.

AKGÜNDÜZ ARANDI

Milletvekili, ‘‘Bu işin bir sonunu bulmalıyız Ya evet, ya da hayır denmeli. Sergen, G.Saray'a yakışıyor. Milli Takım'ında yıldızı. Onun önünü kesmek futbol adına hainliktir’’ dedi. Bunun üzerine Yarayan telefonla eski başkan Fadıl Akgündüz'ü aradı, ‘‘Başkan, Sergen, G.Saray'da kalmak istiyor. G.Saray yönetimi de Sergen için büyük baskı yapıyor. Son kararı siz verin’’ dedi.

İŞTE SEÇENEKLER

Daha sonra Takiiddin Yarayan, Abdurrahim Albayrak'a 3 seçenek teklifi hazırlandı:
1- Bir milyon dolar, Avrupa'ya satışından yüzde 50 pay.
2- Bonservisi Siirt'te kalmak kaydıyla önümüzdeki yıl da G.Saray'da kiralık oynaması.
3- G.Saray'da Batista formülü ile Sergen'nin satılması halinde elde edilecek bonservis ücretinin yüzde 50'si vermek.

SERGEN MUTLU

Bu gelişmelerden sonra G.Saray Yönetim Kurulu bu akşam yapacağı toplantıda Siirt Jet-Pa'nın sunduğu 3 tekliften birisini kabul edecek. Sergen'de resmen G.Saraylı olacak. Anlaşma zemininin bulunması sonrası yıldız futbolcu. ‘‘G.Saray bana en kötü günümde sahip çıktı. Cimbom'da Şampiyonlar Ligi finali oynamak istiyorum. Ailemde G.Saray'da kalmam konusunda yoğun baskı yaptı’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!