Ve Samsun, rekor kombine hedefliyor

Güncelleme Tarihi:

Ve Samsun, rekor kombine hedefliyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2016 19:04

Kadınlar Basketbol Ligi'nde beşinci sezonunu hazırlanan ve bugüne kadar en fazla 50 kombine satabilen Samsun Canik Belediyespor, ilgi gören yeni transferleri sayesinde bin kombine satmayı hedefliyor

Haberin Devamı

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde beşinci sezonuna hazırlanan ve bugüne kadar en fazla 50 kombine satabilen Samsun Canik Belediyespor, yeni transferleri sayesinde bin kombine satışı yapmayı planlıyor.

Türkiye'yi Avrupa Kupası'nda temsil edecek Samsun ekibi, Hırvatistan Milli Takımı oyuncusu Antonija Sandric, Malili basketbolcu Naignouma Coulibaly, Amerikalı Eshaya Murphy, Beşiktaş'tan Luca Ivankovic ve Ukrayna Milli Takım oyuncusu Viktoria Mircheva ile Mersin Büyükşehir Belediyespor'dan Tuğba Taşçı'yı transfer etti.

Yaptığı transferlerle adından söz ettiren Samsun Canik Belediyespor, ligde ve Avrupa Kupası'nda iddialı bir takım haline geldi.

Kulüp başkanı Ercan Bayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın Avrupa Kupası'nda bu sezon ilk kez mücadele edeceğini söyledi.

Haberin Devamı

Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini dile getiren Bayrak, bunun için takımın kalitesini yükselttiklerini vurguladı.

Bu kapsamda 5 yabancı oyuncuyu kadrolarına kattıklarını anlatan Bayrak, "Bu oyuncular ülkelerinin milli takımlarında forma giyen, hem Türkiye'de hem de Avrupa'da tanınan oyuncular. Bir yabancı oyuncu daha almayı planlıyoruz. Çünkü iki ayrı kulvarda mücadele edeceğiz. Hatta benim düşüncem, Avrupa Kupası'nda tamamen sahaya yabancı oyuncularla çıkmak." dedi.

Oyuncu kalitesinin artmasının taraftarın ilgisini de artıracağını düşündüklerini bildiren Bayrak, şunları kaydetti:

"Aldığımız oyuncuları izlemek için taraftarlarımız sabırsızlanıyor. Sosyal medya üzerinden veya bizleri arayarak her gün onlarca kişi kombine biletlerimizin ne zaman satışa sunulacağını soruyor. Ligde mücadele ettiğimiz 4 sezonda ortalama 50 kombine satabilmiştik. Bu sezon ise bin kombine satmayı hedefliyoruz, inanılmaz bir talep var. Henüz kombineleri satışa sunmadık ama yüzlerce kişi talepte bulundu. Kombine satışlarından takıma iyi bir gelir elde etmeyi arzuluyoruz. Önümüzdeki günlerde kombineleri satışa sunacağız."

Bayrak, Hırvat oyuncu Sandric'in, 15 Temmuz Şehitleri'nin aileleri ve gaziler için yardım amaçlı bir turnuva düzenlenmesi için kendilerine teklifte bulunduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi takımlarla turnuva yapılması teklifini memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden başkan Bayrak, "Yeni aldığımız bir oyuncunun böyle duyarlı davranması bizi mutlu etti. Takımların programları kapsamında belki dörtlü turnuva yapamayız ama şehit aileleri ve gazilere yardım için Fenerbahçe ile Samsun'da bir maç yapmayı teklif ettik. Fenerbahçe'nin kararını bekliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

BAKMADAN GEÇME!