Ve mutlu son

Ekranların sempatik sunucusu Özlem Yıldız, temmuz ayında nişanlandığı armatör Sinan Serter ile önceki akşam Swissotel'de düzenlenen törenle evlendi.

Çiftin düğün davetine Nimet-Şadan Kalkavan, Volkan-Sinem-Ahmet Bayer, Cemra-Emra-İbrahim Çarmıklı, Simla-Hüsamettin Beyazıt, Kemal-Jülide-Kahraman Sadıkoğlu, Erdal İnönü, Ethel-Rober Baler, Ebru Şallı-Harun Tan, Ece Erken, Berrak Tüzünataç-Volkan Büyükhanlı, Seray Sever ve Pelin Akat gibi ünlü simaların da arasında bulunduğu yaklaşık 700 davetli katıldı.

Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk tarafından kıyılan nikahla dünyaevine giren Özlem Yıldız ve Sinan Serter'in şahitliklerini ise Cezmi Serter ile Şadan Kalkavan yaptı. Canan Yaka imzalı gelinlikle göz kamaştıran Yıldız, "İlk çıkmaya başladığımız dönemlerde kimse bizim aşkımıza inanmamıştı. 'Bu aşkın sonu olmaz' demişlerdi. Ama gördüğünüz gibi aradığım prensi buldum ve evlendim. Çok mutluyum. Düğün haberimizin başlığını 'O aşka inanıyoruz' diye atsınlar" dedi. Damat Sinan Serter ise balayı için 1 haftalığına Amerika'ya gideceklerini belirtti.

Her gece barda

Mankenliği bıraktıktan sonra sahnelere transfer olan Demet Akalın'ın keyfine diyecek yok... Şarkıları dillere yer eden ve rakiplerinin arasından sıyrılmayı başaran Akalın, hemen her gece farklı bir kulüpte eğlenerek bu başarısını kutluyor. Ona önceki akşam da Arto'nun sahneye çıktığı Etiler'deki Club Türk'te rastladık. Sabahın ilk ışıklarına kadar mekanda kalan şarkıcı, yine gönlünce bir gece geçirdi.

Yeni şube Ataşehir'de açıldı

Hyundai'nin en çok satış yapan bayisi olan Uçar Otomotiv, yeni şubesini Ataşehir'de açtı. Ünlü manken Vahe Kılıçarslan'ın görev aldığı açılışta Hyundai'nin yeni modellerine ilgi büyüktü. Açılışa katılan halk, Kılıçarslan'la fotoğraf çektirmek için de birbiriyle yarıştı.
Yazarın Tüm Yazıları