Ve kriz bitti

Güncelleme Tarihi:

Ve kriz bitti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2000 00:00

Haberin Devamı

Millilere 16 adet Mercedes cip verilecek

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un futbolculara vaadettiği cipleri Milli Takım'ın sponsoru Mercedes firması dağıtacak

Futbol Federasyonu ile Milli Takım futbolcularının arasını açan ‘‘cip krizi’’ nihayet çözümlendi. Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy'un futbolculara vaad ettiği cipleri Milli Takım'ın sponsoru Mercedes firması verecek.

Aylardır kamuoyunu meşgul eden ve futbolcularla, Futbol Federasyonu'nu karşı karşıya getiren krizin Milli Takımlar Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin girişimleri sonucu aşıldığı bildiriliyor.

Kriz süresince, Futbol Federasyonu ile jipler konusunda devamlı temas halinde bulunan ve ‘‘Avrupa Şampiyonası Finallerine başı ile vücudu uyumlu bir takımla gitmek istiyorum’’ diyen Mustafa Denizli de sıkıntılı günler yaşamıştı.

Tüm bu gelişmeler üzerine Federasyon ile Mercedes firması arasında dün cipler için bir görüşme yapıldı ve anlaşmaya varıldı. Buna göre Milli Takımı Avrupa Şampiyonası finallerine taşıyan 16 futbolcuya piyasa değeri 160 bin mark (Yaklaşık 44 milyar Türk lirası lira) olan Mercedes marka cip verilecek.

Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde milli formayı giyen 26 futbolcu arasından 16’sı cip alacak. Federasyon cip dağıtacağı 14 ismi belirledi. 2 isim ise henüz kesinlik kazanmadı.

Haberin Devamı

Engin İPEKOĞLU

Rüştü RENÇBER

Alpay ÖZALAN

Okan BURUK

Arif ERDEM

Sergen YALÇIN

Tayfur HAVUTÇU

Tugay KERİMOĞLU

Abdullah ERCAN

Hakan Şükür

Fatih AKYEL

Ogün TEMİZKANOĞLU

Tayfun KORKUT

Ali Eren

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!