Ve kongre kızıstı

Güncelleme Tarihi:

Ve kongre kızıstı
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2000 00:00

Haberin Devamı

Adaylıktan çekilen Mehmet Gül, Arat'ı destekleyecek

Beşiktaş başkan adayları liste için harıl harıl çalışıyor. Arat, Ali Baransel'i de kadrosuna kattı. Bilgili, Ahmet Hamoğlu, Necati Akçağlı ile el sıkıştı. Mehmet Kazancı ise Turgay Ciner, Zafer Yıldırım'la anlaştı. Nevzat Demir de İsmail Ünal ve Ömer Çimen'i listesine dahil etti.

Arat hızlı başladı

Beşiktaş'ta 26 Mart'ta yapılacak kongre için çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor. Dün de Başkan adaylarından MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Gül, Hasan Arat'ı desteklemek için adaylıktan çekildiğini açıkladı. Arat, Gül'ün desteğinin yanısıra listesine Bursa'dan Göksel Koçan ve Cumhurbaşkanlığı eski basın sözcüsü ve TGRT Genel Müdürü Ali Baransel'i de listesine aldı.

Gül: Gönlüm Arat'ta

Aday enflasyonunun Beşiktaş'a fayda yerine zarar getireceğini vurgulayan Mehmet Gül, dün basın toplantısında şöyle konuştu: Arat ile uzun uzun konuştum. O'nunla Beşiktaş'a aynı pencereden bakıyoruz. Gönlümden Hasan Arat'ı desteklemek geçiyor. Bence Beşiktaş'ı ileriye götürecek aday Arat'tır'' diye konuştu.

Baransel listede

Cumhurbaşkanlığı eski basın sözcüsü ve TGRT Genel Müdürlüğü görevini sürdüren Ali Baransel ise ‘‘Genç, enerjik ve donanımlı Arat yönetiminde Beşiktaş'ın özlenen atılımı gerçekleştirebileceğini düşünüyorum. Yönetim kurulunda kamuoyunda kimliği kişiliği ve uğraş verdiği alandaki başarısı ve karizması bilinen isimlere yer verilmesi üzerinde hassasiyetle durulmaktadır’’ dedi.

Bilgili kararlı

Kongre çalışmalarını aralıksız sürdüren başkan adaylarından Serdar Bilgili ise Ahmet Hamoğlu, Bahri Büyükhanlı, Hüsnü Güreli gibi isimlerin dışında Tekfen Yönetim Kurulu Başkanı Necati Akcağlı ile el sıkışırken Timlo Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Uyarer ile görüşme yapacak. Yönetimini Beşiktaş'ı Avrupa'da taşıyacak kişilerden oluşturduğunu belirten Bilgili yarın kongre üyeleri ile bayramlaşacak.

Kazancı iddialı

Zafer Yıldırım, Turgay Ciner gibi güçlü isimlerle hazırlanan Beşiktaşlılar Cemiyeti Başkanı ve Beşiktaş Kulübü Başkan adayı Mehmet Kazancı’nın ise 18 kişilik yönetim kurulu listesine Erol Kohen, Bedrettin Dalan gibi isimleri dahil edeceği ifade edildi. Kazancı Ayazağa'da altyapı için yaptırılan tesis ile Ümraniye'de yapılacak 7 milyon dolarlık kompleksin hibe edileceğinide ifade etti.

Demir ısrarlı

Beşiktaş'ın Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın yakın arkadaşlarından Mesut Arda, İsmail Ünal ve Ömer Çimen'i listesine dahil eden başkan adayı Nevzat Demir ise kadrosu için İzmir'den Emin Önal, Prof. Faruk Durbin, Prof. Turgay Atasü ile görüşmelerini sürdürüyor. Demir ‘‘Kimse ile birleşmeyeceğim. Onurumla aday oldum, onurumla sürdürürüm’’ yorumunu yaptı.

İŞTE LİSTELER

İŞTE LİSTELER

BEŞİKTAŞ Başkan adayları dün kulübe gelerek listelerini verdiler. Başkan adaylarının listesi şöyle:

Ferhat Özgen, Ali Baransel, Tankut Dinç, Doğan Yakupoğlu, Necdet Özsezgin, İlhan Atadeniz, Hüsrev Akın, Eren Kamışlı, Fahrettin Curoğlu, Bahattin Beyoğlu, Mehmet Gürel, Süleyman Eren, Serdar Keskin, Koray Büyükasar, Yılmaz Kaptanoğlu

Armağan Özdinç, Behçet Ümitlen, Cengiz Uyarer, Burhan Enuştekin, Nevzat Sürmeli, Aydın İzgeç, Ömer Sabancı, İlker Özbilek, Necati Akçağlılar, Bahri Büyükhanlı, Yıldırım Demirören, Cengiz Zülfikaroğlu, Kerem Üstünkaya, Murat Türkmenoğlu, Hüsnü Güreli, Erol Kaynar, Haluk Ekinci, Fikret Orman.

Hüsnü Özyeğin, Em.Tüm.Gen. Altay Tokat, Turgay Ciner, İbrahim Polat, Mehmet Mermer, Zafer Yıldırım, Tevfik Yamantürk, Fatma Girik, Engin Baltacı, Metin Keçeli, Erol Kohen, Hüseyin Mican, Yılmaz Ekergil, Mehmet Sabancı, Levent Çifter.

İsmail Ünal, Kenan Kurşunoğlu, Emin Önal, Mustafa Süzer, Prof. Dr. Oktay Çokyüksel, Ömer Çimen, Cevdet Satar, Sefa Dinçer, Yılmaz Soysal, Faik Akdil, Erdal Acar, Bahattin Beyoğlu, Ekrem Keçoğlu, Osman Parlar, Metin Antik, Hakan Balkaner, Erdal Muşkara.

Metin Doğantimur, Ejder Karayılanoğlu, Gazi Akınal, Bekir Sukuşu, Yılmaz Soysal, Aziz Çankırı, Yılmaz Ekergil, Cengiz Eltutar, Aydın Ayaydın, Sedat Kesen, Necmettin Yılmaz, Ahmet Gecü, İlhami Zülfikaroğlu, Ahmet Kıvrak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!