Vatanım Sensin final sahnesi merak uyandırdı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2017 11:39

Vatanım Sensin 28. bölüm'de; Cevdet hakkındaki gerçekleri öğrenen Azize, rahat bir nefes alır ve özlemini duyduğu sevdasına artık kavuşmanın mutluluğunu yaşar.

Haberin Devamı

Vatanım Sensin yeni bölümleriyle duygu seli yaşatmaya devam ediyor. Başrollerini Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in paylaştığı dizinin dün ekrana gelen son bölümünde Cevdet ve Azize'nin sahnesi yine kırdı geçirdi. Azize, artık Cevdet'in gerçek vazifesini öğrenmişti. Vatanı için böyle gizli bir görevi yürüttüğünü söyleyen Cevdet, Azize'nin de takdirini kazandı. Cevdet ile Azize, birlikte hareket etmek zorundaydılar. Yörüklere yapılan katliamdan sonra intikam planı yapan Cevdet, Azize'nin de bu plana dahil olmasını istedi. Tevfik hakkında malumat vermek için Kara Fatma'ya söz veren Azize, tüm bunların arkasında Cevdet olduğunu öğrendi. Azize, Yörük katliamı intikamı için hazırlanan planda ölen masum insanlar için harekete geçti.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Yörüklere yapılan katliam, herkesi derinden etkiledi. Cevdet bunu yapanlardan intikam almak için doğru zamanı beklemeye başladı. Azize’nin, gerçek vazifesini öğrenmesi her ikisini de mutlu etse de tedirginlik yaşamaya devam ettiler. Artık vatan uğruna birlikte hareket edecekler ve Azize’nin de içinde olacağı yeni bir plan yapılacaktı. Azize, Yüzbaşı Yakup’tan aldığı talimatla harekete geçmeye hazırlandı.

Kuvvacılar tarafına geçti gibi görünse de Leon, Yunan Ordusu’na hizmet etmeye devam etti. Babası Vasili’ye kuvvacılardan haber götüren Leon, Yörüklere yapılan katliamın öncüsünü merak etti. Tevfik ve yandaşları, bunun sorumlusu olarak kuvvayı hedef gösterse de Ali Kemal ve kuvvacılar bunun gerçek olmadığını her fırsatta dile getirdi. Cevdet hakikatten bihaber ahaliyi Kuvva-i Milliye’nin safına çekmek için Azize’yi de dahil ettiği zekice bir plan yaptı. Azize ve Cevdet bundan böyle mücadeleye omuz omuza devam edecekken Tevfik, kendi sonuna yaklaştığının farkında dahi değildi.

 

 

BAKMADAN GEÇME!