Vatanım Sensin yeni sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezon fragmanında duygulandıran sahne

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin yeni sezon ne zaman başlayacak Yeni sezon fragmanında duygulandıran sahne
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2017 09:40

Vatanım Sensin yeni sezon fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. 8 Haziran'da yapmış olduğu sezon finalinin ardından yeni sezon fragmanı iple çekilen Vatanım Sensin, duygulandıran fragmanıyla takipçileriyle buluştu. Peki, fragmanı izleyen birçok kişinin merakla sorguladığı Vatanım Sensin, yeni sezonu ne zaman başlayacak? Yapımcı ve yayıncıdan herhangi bir bilgi verildi mi? İşte, bazı detaylar

Haberin Devamı

Vatanım Sensin yeni sezon fragmanı göründü. Kanal D ekranlarının perşembe akşamlarına damga vuran tarihi dizisi Vatanım Sensin'in ikinci sezonu için nefesler tutuldu. Yeni sezonun en çok merak edilen konusu Cevdet Komutan'ın akıbeti. Peki yeni sezonda neler olacak? Cevdet öldü mü? İşte Vatanım Sensin yeni sezon fragmanı ve ilk detaylar!

Vatanım Sensin yeni sezon fragmanı yayınlandı! Yaz sezonu nedeniyle ekranlara ara veren Vatanım Sensin’in merakla beklenen tanıtımı dün akşam ilk kez görücüye çıktı. Fragmana Hilal’in zindandaki görüntüleri damga vurdu. Peki Vatanım Sensin yeni sezonu ne zaman başlayacak? 

8 Haziran’da ekran karşısındakileri şok eden bir biçimde sezon finali yapan Vatanım Sensin’in yeni sezon tarihi için araştırmalar başladı. Ancak yayınlanan fragmanda henüz net bir tarih yer almıyor. Peki Vatanım Sensin yeni sezonunda neler olacak? Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayıp, büyük beğeni toplayan Vatanım Sensin yeni sezon fragmanıyla heyecanın giderek artacağının sinyallerini verdi. Savaşın şiddeti giderek artıyor; Yunan Ordusu'na karşı verilen mücadelede yeni bir dönemece giriliyor! Cevdet'in küçük kızı Hilal'in tutuklandığı fragmanda, Türk halkının çektiği eziyetler ekrana geldi. Cevdet ve ailesinin İzmir'de verdiği amansız mücadele devam edecek mi? Yunan Ordusu'nun Anadolu'yu işgal emelleri son bulacak mı? Vatanım Sensin merakla beklenen yeni sezonuyla yakında Kanal D'de!

SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Vasili’yi suçüstü yakalatan Cevdet, taarruzu kısa bir süreliğine geciktirmeyi başarır. Cevdet, zayiat olmadan zafer kazanılmayacağını söyler ve büyük bir karar verir. Yunan olduğunu öğrenen Ali Kemal, derin bir uçurumun kıyısında dolanır.
Biri yıllarca oğlundan, diğeri ise kocasından ayrı düşmüş ve nihayetinde İzmir’i terk etmek zorunda kalan iki acılı kadın; Veronika ve Azize… Bir yol ayrımında sevdiklerine kavuşmayı bekler. İkisi de umduğundan başka bir şeyle karşılaşacaktır bu dönemeçte.

 

 

 

Haberin Devamı

 

Bu adamları bir odaya toplamak bile milyon dolar! - Sinefil

 

BAKMADAN GEÇME!