Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Leon için ne karar verilecek?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Leon için ne karar verilecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2017 10:15

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş başladı. Kanal D’nin perşembe günlerine damga vuran tarihi dizisi Vatanım Sensin’in dün ekrana gelen son bölüm finali sürpriz bir gelişmeyle yapıldı. Azize’nin boynundaki kolyeyi fark eden Cevdet, kendisini vuran ismin Tevfik olduğunu anladı. Şimdi ise gözler yeni bölümde! Peki, Vatanım Sensin 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Vatanım Sensin yeni bölümleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Yayınlandığı günlerde sosyal medyaya da konu olan dizinin dün ekrana gelen 25. bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Vatanım Sensin’in yayınlanan son bölümünde şehri terk etmeye çalışan Leon ve ona yardımcı olmaya çalışan Hilal’in öpüşme sahnesi ekrana kilitlerken final sahnesinde Cevdet’in kendisini vuran ismi fark ettiği anlar nefeslerin tutulmasına sebep oldu.

Vatanım Sensin 26. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yunan halkına ihanetle yargılanacak olan Leon için ne karar verilecek? Cevdet, kendisine hakim olamayıp Tevfik’i vuracak mı? Tüm bu soru işaretleri ve pek çok soru 4 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak Vatanım Sensin yeni bölümünde yanıt bulacak.

Haberin Devamı

 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İngiliz ajanının planladığı iç savaş İzmir'de görünmeye başladı. Bu kargaşayı fırsata çevirerek kendi emelleri için kullanmak istedi. Fakat bu durumun haberi Mustafa Kemal'e ulaştı. Mustafa Kemal, bu durumun önüne geçebilmek için Misak-ı Milli'nin tanınmasını istedi. İngiliz ajan Hamilton ise Tevfik'e bu konu için bir görev verdi. Konu ile alakalı olan Rıza Bey'in ölümü için Tevfik'in Yunanlar ile beraber çalışmasını istedi.

Mebus Rıza Bey, İzmir’e giderek çıkan iç isyanı bastırma niyetindeydi. Mustafa Kemal Paşa ise, Meclis-I Mebusan’da Misak-ı Milli kararlarının tanınmasını istedi. Rıza Bey, daha sonra İzmir’den İstanbul’a gidecekti. Mebusların başına gelenler, Rıza Bey’in de korunması gerektiği gerçeğini ortaya çıktı. Mustafa Kemal Paşa, Milis Müfreze Komutanı Kara Fatma’yı görevlendirdi. Kara Fatma, Yüzbaşı Yakup ve Cevdet ile birlikte harekete geçti, aynı sıralarda Tevfik’in gerçek yüzünü fark eden Azize ise ondan ayrılma düşüncesindeydi. Cevdet’in istediğini bir vatansever komutanın istediği şeklinde ileten Kara Fatma’nın sözleri Azize’yi bambaşka bir yolun içerisine soktu.
Öte yandan Yunan Teğmen Leon’un, Yunan Ordusu’na ihanet ettiği ortaya çıktı. Leon, her yerde cezalandırılmak üzere arandı. Leon için tek bir yol vardı; o da İzmir’den kaçmak. Bunu tek yapamayacağını anlayan Leon’un yardımına, büyük sevdaya düştüğü Hilal yetişti. Ali Kemal ve Hilal yardımıyla kaçmayı planlayan Leon, son anda Yunan komutanları tarafından yakalandı.

Haberin Devamı

 

 

BAKMADAN GEÇME!