Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son bölümde yaşanan gelişmeler

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı İşte son bölümde yaşanan gelişmeler
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2017 23:19

Vatanım Sensin dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine yine heyecan dolu dakikalar yaşatmayı başardı. Kanal D ekranlarının başladığı günden itibaren Atatürk sahneleriyle izleyenlerin kalbine dokunan dizisi Vatanım Sensin yeni bölümleriyle perşembe akşamı ekranlarda olmaya devam edecek. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde Hilal'in elindeki silahın tetiğini çekmesiyle Leon ansızın vuruldu ve yere yığıldı. Olay yerine gelen General Cevdet'te duruma olan şaşkınlığını gizleyemez ve konuya el attı. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Vatanım Sensin 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Vatanım Sensin bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenlerine duygu seli yaşattı. Sevilen dizi Vatanım Sensin'in bu akşam yayınlanan son bölümünde Leon ve Hilal aşkı gün yüzüne çıktı. Hilal, ne olursa olsun Leon'un gözünü açması için dua etti. Hasteneye getirilen Leon'un tüm imkanlarla tedavisine başlandı. Fakat Leon'un ağzından çıkacak sözler Hilal'in hayatını tamamen karartmaya bedel olabilirdi. Nefes kesen son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 21. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Hilal'in elindeki silahın tetiğini çekmesiyle Leon ansızın vurulur ve yere yığılır. Olay yerine gelen General Cevdet'te duruma olan şaşkınlığını gizleyemez ve konuya el atar. Hasteneye getirilen Leon'un tüm imkanlarla tedavisine başlanır. Fakat Leon'un ağzından çıkacak sözler Hilal'in hayatını tamamen karartmaya bedel olabilir. Hilal her şeyi göze alarak sadece Leon'un gözlerini yeniden açmasını diler. Leon'un gözlerini açması sonucunda Hilal'in yüzünde tebessüm oluşur. İngiliz casus Charles’ın entrikalarıyla başa çıkmak zorunda olan Cevdet ise diğer taraftan da Teğmen Leon’u vuran Hilal ve Ali Kemal’i kurtarmak zorundadır. Müzayedeye gönderdiği bombayla hayatta olduğunu ve mücadeleye devam edeceğini ilan eden Eşref Paşa, düşmanla masaya oturur. Cevdet ise Selanik’te olduğu gibi vatanın bir kez daha satılmasını önlemek adına her şeyi yapmaya yazırdır.

Haberin Devamı

Azize’nin hamile olduğunu anlayan Hasibe, Cevdet’in de bunu bilmeye hakkı olduğunu düşünür. Azize’ye gerçeği söylemesi için yalnızca bir günlük mühlet verir.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Charles’ın neyin peşinde olduğunu çözmeye çalışan Cevdet ve Yüzbaşı Yakup, büyük bir faciayla karşı karşıya olduklarını anlamıştır. Mustafa Kemal ile haberleşme ağını yok etmesi için Tevfik’i görevlendiren Charles, Eşref Paşa’ya da vatanın istikbalini tamamen değiştirecek bir teklif gönderir. Suların bulandığı bir zamanda Eşref Paşa, hayati önemde bir tercih yapmak zorundadır. Tekliften bihaber Cevdet ve Yakup ise, Anadolu’yla iletişimi yeniden sağlamak için harekete geçmeye hazırlanırlar.

Haberin Devamı

Hilal, patlamanın ardından Leon’la bir kez daha düşman olarak burun buruna gelir. Ancak tırmanan bu nefretin ardında yatan aşkın saklanması giderek zorlaşmaktadır. Aşk, vatan ve kardeş sevgisi arasında sıkışan Hilal, geri alınamaz sonuçları olan, çok büyük bir seçim yapar.

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!