Vatanım Sensin dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2017 23:01

Vatanım Sensin dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarının gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla izleyicilerin yüreklerine dokunan dizisi Vatanım Sensin'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu akşam ekranlara gelen yeni bölümünde silahların yardım eşyalarıyla birlikte gitmesine izin veren Leon'un yaptıklarını babası General Vasili öğrendi. Bu durumu Veronika ile paylaşarak üzüntüsünü ifade etti. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Vatanım Sensin dizisinin bu akşam ekranlara gelen son bölümünde oldukça hareketli dakikalar yaşandı. Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak gibi deneyimli isimlerin yanı sıra genç yeteneklerin de oyuncu kadrosunda yer aldığı Vatanım Sensin'in bu akşam yayınlanan son bölümünde Teğmen Leon İzmir'den kaçacağını Hilal'e söyledi. Hilal, abisi Ali Kemal'e gelerek yardım istedi. İlk duyduğunda anlam veremeyen Ali Kemal, sonrasında ona yardım etmeyi göze aldı. Son bölümün bitmesiyle yeni bölüm fragmanı aranmaya başlandı. Peki, Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz. 

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Meclis-i Mebusan’da tarihi Misak-ı Milli Kararları oylanacaktır. Cevdet ve Yakup, tesiri kuvvetli Mebus Rıza Bey’in sağ salim İstanbul’a ulaşmasından mesuldur. Bu vazifede Kara Fatma da onlara destek olur. Öte yandan Misak-ı Milli’nin reddi için derhal işe koyulan Charles ve Tevfik, Rıza Bey meselesi üzerine Vasili’yle işbirliğine gider. Rıza Bey’in bu tehlikeli ittifakı aşıp şehirden çıkabilmesi için zekice bir tertip kurulur

Haberin Devamı

Silahların yardım eşyalarıyla birlikte gitmesine izin veren Leon'un yaptıklarını babası General Vasili öğrenir. Bu durumu Veronika ile paylaşarak üzüntüsünü ifade eder. Lakin Yunan ordusuna ihanetin bir cezası vardır ve bunun gerçekleşmesi gerekir. Teğmen Leon ise İzmir'den kaçacağını Hilal'e söyler. Hilal, abisi Ali Kemal'e gelerek yardım ister. İlk duyduğunda anlam veremeyen Ali Kemal, sonrasında ona yardım etmeyi göze alır. Fakat bu durumdan haberdar olan Mehmet'in buna izin vermeye niyeti yoktur. Abisini öldüren adamın kaçmasına göz yummayacaktır. Mehmet ve Leon arasında kalan Hilal ise seçimini çoktan yapmıştır.

Şehirde Teğmen Leon için arama emri çıkar. Yunan askerleri Leon'un peşindeyken Hilal ona yardım edebilecek mi?

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Silahların Ali Fuat Paşa’nın eline geçtiği haberi, Yunan Karargahı’nda büyük yankı uyandırır. Zira Azize, şüphelilerin başında gelmektedir. Silahları İtilaf Devletleri’ne teslim etmeyi beceremeyen Tevfik’in yeni vazifesiyse, ahaliyi vatanperverlere karşı kışkırtmaktır. Böylece Batı Anadolu’daki iç savaşın fitili ateşlenir.

Haberin Devamı

Gönderdiği istihbaratın, vatanperverlerin eline geçtiğini anlayan casus Charles, Mustafa Kemal’in adamlarını yakalamak için bir tuzak kurar. Tevfik’in kârlı teklifini kabul eden işbirlikçiler tüm şehri kana bularken; Cevdet, Yüzbaşı Yakup’u Charles’ın tuzağından çok geç olmadan kurtarmak zorundadır.  

TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYINIZ

.

BAKMADAN GEÇME!