Vatanım Sensin'in sezon finali tarihi belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensinin sezon finali tarihi belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2017 09:47

Vatanım Sensin dizisi dün akşam nefes kesen bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Gerek başarılı oyuncu kadrosu gerekse çarpıcı senaryo örgüsüyle adından söz ettiren Vatanım Sensin'in son bölümleri o kadar heyecanlıydı ki, izleyiciler şimdiden sezon finalinin nasıl olacağını düşünmeye başladı. Peki, perşembe akşamlarına damga vuran tarihi dizi ne zaman sezon finali yapacak? İşte, Vatanım Sensin'in sezon finali tarihi!

Haberin Devamı

Ekran macerasına bu sezon başlamasına rağmen reytingleri alt üst eden Vatanım Sensin'in sezon finali tarihi belli oldu. Başrollerini Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak'ın başrollerini paylaştığı Vatanım Sensin, kısa süre sonra sezon finali yaparak ekran macerasına ara verecek.  Osmanlı İmparatorluğu'nun son dönemini, İzmir'in İşgali yıllarında yaşanan olayları aktararak milli duygularımızı kabartan Vatanım Sensin 8 Haziran Perşembe günü 31. bölümüyle sezon finali yapacak.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak dizinin dün akşamki bölümü sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Her hafta başka bir sürprizle izleyicilerini şaşırtan Vatanım Sensin son bölümünde Cevdet’in kimliğinin ortaya çıkmasının neticeleri büyük bir merakla takip edildi. Cevdet ve ailesi ölüm ile burun buruna gelmişken zor bir seçime zorlanan Cevdet'in Vasili'ye kurduğu tuzak olayların seyrini değiştirdi. Vasili- Veronika çiftinin yıllar önce kaybettikleri oğullarının Ali Kemal olduğunu öğrendiği an ise duygu seli yaşattı. Tüm bu yaşananlar ardından yeni gelişmelere dair ipucu almak isteyen izleyiciler Vatanım Sensin yeni fragmanını şimdiden heyecanla bekliyor.

Haberin Devamı



SON BÖLÜM ÖZETİ

Cevdet’e kurduğu tuzak sonrası gizli vazifesini öğrenen Vasili, ona oyun oynar ve tuzağına düşürür. Tevfik’in köşeye sıkıştığını düşünen Cevdet, gördüğü manzara karşısında büyük bir şaşkınlık yaşar. Zira hapistekiler, kendi ailesinden başkası değildir. Vasili, her şeyi öğrendiğini ve Cevdet’in ihaneti karşısında cezalandırılacağını söyler. Cevdet’in en büyük cezası; ailesinin gözleri önünde infaz edilmesi olacaktır.
Vasili, Cevdet’in daha büyük bir acı çekmesi için onu bir seçime zorlar. Vatanı ile ailesi arasında bir karar vermesini isteyen Vasili, beklemediği bir mektup alır. Cevdet tarafından yazılmış mektupta, vasiyeti ve herkesi şaşırtacak bir bilgi vardır. O da Ali Kemal’in bir mahzende bulunduğu ve Vasili ile Veronika’nın oğlu olduğudur.

Vasili’nin amacı ilk olarak Ali Kemal’in infaz edilmesidir. Lakin Cevdet’ten aldığı bu mektup, Vasili’yi yeni bir karar almaya zorlar. Vasili, Cevdet’in mektubuna itimat edecek mi? Ali Kemal’in infazını durduracak mı? Bu hakikat Ali Kemal tarafından nasıl karşılanacak? Veronika, oğlu Dimitri’nin Ali Kemal olduğunu öğrenince nasıl hareket edecek?

İngiliz Charles Hamilton ise hedefini büyütür ve Tevfik’e yeni bir görev verir. Tevfik’in yeni görevi; Mustafa Kemal Paşa’nın öldürülmesidir. Bu görev karşısında oldukça şaşıran Tevfik, ne diyeceğini bilemez. Tevfik, Mustafa Kemal Paşa’nın naaşını İzmir'e getirmek için yeni bir plan yapacak mı?

Haberin Devamı

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYA YORUMLARI

irem orbay‏ @missingkimchi
Sezon finali gibi bölümler izliyoruz 2 haftadır. Gelecek sezona dair heyecanim gittikce artıyor. Efsanesin #VatanımSensin

ahmetmevlütadar‏ @ahmetmevltadar
#vatanımsensin senan kara muhteşem bir oyunculuk gösterdi. Çok duygulandım, gerçek gibi oynadı. Çok doğal ve samimiydi.

Gaya‏ @monacoprincessa
Dizi etkisiyle yattım, dizi etkisiyle uyandım, ve gelen sezon finali için şimdiden heyecanlıyım.

berra güzen‏ @Berroshi
Muhteşem bir anne zaten rolünü hele layığı ile yapıyor. Kubinin yerinde olsam onun büyüsü ile sarılırdım.

Aylinn 🌸‏ @DiziMeraklisi_
Dünkü bölümden sonra sezon finalini şu an hayal edemiyorum içimde bir korku var hadi hayırlısı #hileon #vatanımsensin

Haberin Devamı

Dilara Akyüz‏ @akyuz_dilara
vatanim sensin gerek oyunculari ile gerek konusu ile Türkiye Tarihine geçmis en güzel dizidir #vatanımsensin

Batı‏ @AegeanVoyager
#VatanımSensin Bölümü izlemek şimdiye nasipmiş. Hayatımda hiç bu kadar ağlamamıştım.

BAKMADAN GEÇME!