Vatanım Sensin son bölümün ardından 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin son bölümün ardından 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2016 23:14

Vatanım Sensin bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Kanal D ekranlarının başladığı günden itibaren izleyenlerin nefesini kesen dizisi Vatanım Sensin'in son bölümünde damga vuran olaylar yaşandı. Son bölümde kendisine kurulan tuzağı alt etmeyi başaran Cevdet, büyük sırrının açığa çıkma ihtimaliyle karşı karşıya gelirken, bu kez hayatı tehlikeye giren isim Azize oldu. İzleyiciler son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı için arama yaptılar. Peki, Vatanım Sensin 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kanal D'nin sevilen dizilerinden Vatanım Sensin'in yayınlanan son bölümünde yine heyecan doruktaydı. Gerek oyuncu kadrosu gerekse iddialı senaryo örgüsüyle adından söz ettiren tarihi dizi bu akşam son bölümüyle izleyicilerle buluştu. Bu haftaki bölümde Cevdet büyük planının ortaya çıkmaması için mücadele ederken Azize, ölüm tehlikesiyle yüz yüze geldi. Diziseverler son bölümün hemen ardından 8. bölüm fragmanı için arama yapmaya başladılar. Peki, Vatanım Sensin 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Ailesi ve vatanı arasında kalmış bir Türk askerinin yaşadıklarını çarpıcı bir şekilde aktaran dizinin bu haftaki bölümünde Cevdet’i sapasağlam karşısında bulan Azize, mantığını bir kenara bırakarak duygularıyla hareket ediyor! Bu kez de planı boşa çıkan Tevfik, köşeye sıkışıyor. İşte, tüm bu sahnelerin detaylarını gözler önüne seren Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanları ve ipuçları!

Haberin Devamı

Yeni bölümde kendisine kurulan tuzağı alt etmeyi başaran Cevdet, büyük sırrının açığa çıkma ihtimaliyle karşı karşıya gelirken, bu kez hayatı tehlikeye giren isim Azize olur. Sevdiği adamı ikinci kez kaybetme düşüncesiyle kavrulan Azize, bu kez mantığıyla değil duygularıyla hareket eder ancak yaşadığı sevinç yaklaşan yeni tehlikelerle yarım kalır. Canı pahasına da olsa ülkesi uğruna savaşan ve silahlara ulaşmak isteyen Cevdet'in verdiği karar, hem kendisini hem de tüm yaşadıklarının sorumlusu olan Tevfik'i güç durumda bırakır. Şimdi ölüm her ikisinin de ensesindedir. Oyunlarının parçası haline getirdiği Eftelya’nın rahat durmayacağını anlayan Tevfik, önlemini alır ancak yağmurdan kaçarken doluya tutulur.

 

BAKMADAN GEÇME!