Vatanım Sensin 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Halit İkbal ortaya çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Halit İkbal ortaya çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2017 14:48

Vatanım Sensin 35. bölümüne dair yeni görüntüler geldi. Yayın tarihine kısa bir süre kala izleyicilerle buluşan Vatanım Sensin yeni bölüm 2. fragmanına Halit İkbal gerçeği damga vurdu. Leon, Halit İkbal'in aslında Hilal olduğunu anlatıyor, Cevdet duydukları karşısında büyük bir şok yaşıyor. Peki Dağıstanlı'nın adamları tarafından kaçırılan Hilal kurtulacak mı? Yeni bölümde neler olacak? İşte Vatanım Sensin yeni bölüm detayları!

Haberin Devamı

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gerek güçlü oyuncu kadrosu gerekse çarpıcı oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Vatanım Sensin’in 35. bölüm fragmanına Hilal’in kaçırılma anları damga vurdu. Leon, babası Vasili'nin Halit İkbal'in bulunmasına yönelik verdiği görevin aslında başarıyla sonlandığını Cevdet ile paylaşıyor. Halit İkbal gerçeğini anlattığında ise Cevdet'in yüzünde büyük şaşkınlık beliriyor. Öte yandan Dağıstanlı'nın çiftliğinde kalmak zorunda olan Azize, "Yanık Efe" bildikleri Tevfik ile yeniden karşılaşıyor. İşte tüm bu gelişmeleri gözler önüne seren Vatanım Sensin 35. bölüm fragmanları ve özeti!

Dağıstanlı, vatan haini bildiği General Cevdet'ten intikam almak için kızı Hilal'i kaçırır. Hilal'in ortadan kaybolması herkes için bir karmaşaya sebep olacaktır. Yunan Kumandanı Filippos, Dağıstanlı'nın hareketine daha sert bir şekilde karşılık vermek ister. Hilal'in esir olduğu her gün beş Türk'ün idam edileceğini söyler. Mehmet ve arkadaşları ise bu gaddarlığa göz yummayacaktır. Mehmet ve arkadaşlarının kaçırdığı beş Rum vatandaşı, Filippos'a misilleme olacaktır.Azize, Tevfik ile yeniden karşılaşır. Hilal'i kurtarmak için ondan yardım ister.Cevdet, Dağıstanlı ile görüşmeye karar vermiştir. Fakat bu görüşme çok büyük sürprizleri de beraberinde getirecektir. Cevdet, kızı Hilal'i kurtarmayı başarabilecek mi?

Haberin Devamı

 

 

 

Vizyonda bu hafta!

 

BAKMADAN GEÇME!