Vatanım Sensin dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2017 23:02

Vatanım Sensin dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Vatanım Sensin'de heyecan doruktaydı. Dizinin yayınlanan son bölümünde İngiliz Charles Hamilton, Tevfik'e yeni bir vazife verdi. Yeni vazifesi; Mustafa Kemal Paşa'yı Charles Hamilton'a getirmek olan Tevfik, değişik bir yol izledi. Son bölümün bitmesiyle yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Vatanım Sensin bu hafta yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine yine hareketli dakikalar yaşatmayı başardı. Dizinin yayınlanan son bölümüne Vasili'nin sözleri damga vurdu. Cevdet, yaptıklarının cezasını ailesinin infaz edilmesiyle ödeyeceğini söyleyen Vasili, onun bir karar vermesini istedi. Cevdet ve ailesi, savaşın soğuk nefesini ilk defa iliklerinde hissetmekteydi. Ali Kemal'in, kaldığı hücreden alınarak infaza götürülmesi karşısında Azize ve kızları çaresizliğini gizleyemedi. Son bölümün bitmesiyle yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Haberin Devamı

Cevdet'in, Yunan Ordusu içine sızmış gerçek bir vatansever olduğunu öğrenen Vasili, Azize, çocuklarını ve annesini tutsak eder. Cevdet'in, yaptıklarının cezasını ailesinin infaz edilmesiyle ödeyeceğini söyleyen Vasili, onun bir karar vermesini ister. Ya vatanını seçecek ya da ailesinin infazını engelleyebilecektir. Cevdet ise vatana olan sevgisinin sonsuz olduğunu ve ihanet edemeyeceğini dile getirir.

Cevdet ve ailesi, savaşın soğuk nefesini ilk defa iliklerinde hissetmektedirler. Ali Kemal'in, kaldığı hücreden alınarak infaza götürülmesi karşısında Azize ve kızları çaresizliğini gizleyemez. Cevdet, ailesinin infaz edilmesini engelleyebilecek mi? Vasili'nin aldığı mektup, Ali Kemal hakkındaki fikrini değiştirecek mi?

İngiliz Charles Hamilton ise Tevfik'e yeni bir vazife verir. Yeni vazifesi; Mustafa Kemal Paşa'yı Charles Hamilton'a getirmek olan Tevfik, nasıl bir yol izleyecek?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Maskesi düşen Tevfik, yenilgiyi kolay kolay kabullenmez; kızgın ahalinin elinden Azize’yi esir alarak kurtulur ve Eşref Paşa’nın hakiki vasiyetini Vasili’ye verir. Cevdet’in casus olduğunu ispatlayan bu vasiyet, Tevfik’in Londra bileti olacaktır. Cevdet, Tevfik’in elindeki bu kozdan bihaberken, Tevfik’in de hiç hesaba katmadığı bir şey vardır.

Yunan Ordusu’ndaki hainin kim olduğunu çözmeye çalışan Vasili, bir yandan da taarruz için son hazırlıkları yapar. Cevdet’in eline Ankara’ya istihbarat verebilmesi için beklenmedik bir fırsat geçer. Anadolu’nun işgalinin önlenmesi, bu fırsatın iyi değerlendirilmesine bağlıdır. 

BAKMADAN GEÇME!