Vatanım Sensin 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2017 08:49

Vatanım Sensin son bölümüyle yine hafızalara kazınmayı başardı. Tarihe ışık tutan sahneleri ve karakterleriyle Kanal D ekranlarının kısa sürede en sevilen yapımlarından olan Vatanım Sensin'in son bölümüne final sahnesi damga vurdu. Kirli oyunlarına devam eden Tevfik, Azize ve Cevdet'in planıyla köşeye sıkıştı. Hain olduğu ortaya çıkan Tevfik'in başına gelecekleri merak eden izleyiciler şimdi yeni fragmanı araştırıyor. Peki, Vatanım Sensin 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Vatanım Sensin yeni bölümleriyle izleyicilerini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Cevdet ve Azize'nin sahneleriyle duygu seli yaşatan Vatanım Sensin'in son bölüm finalinde herkesi şok eden bir gelişme yaşandı. Yörüklerin başına gelenler için Kuvva-i Milliye’yi suçlayan Tevfik'in kirli oyunları ortaya çıktı. Bu gelişmenin ardından neler olacağını merak eden izleyiciler, 29. bölümü heyecanla bekliyor. Peki, Vatanım Sensin'in olaylı son bölümü ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Vasili, Paradise Lost Operasyonu’nu Cevdet’ten gizlemeye devam eder. Charles ve Vasili’nin ne maksatla iş birliği yaptığını çözmeye çalışan Cevdet, diken üstündedir. Üstelik Yörükler’e yapılan katliam, bu operasyonun sadece küçük bir adımıdır. Büyük bir facia kapıdadır! Şehir katliam havadisiyle çalkalanırken, suç Kuvva’ya atılır. Cevdet hakikatten bihaber ahaliyi Kuvva-i Milliye’nin safına çekmek için Azize’yi de dahil ettiği zekice bir plan yapar. Azize ve Cevdet bundan böyle mücadeleye omuz omuza devam edecekken Tevfik, kendi sonuna yaklaştığının farkında dahi değildir. Katliam emrini bizzat babasının verdiğini öğrenen Leon ise, Hilal’in canıyla sınanır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Misak-ı Milli Kararları’nın Meclis-i Mebusan’da onanması büyük yankı uyandırır. Mağlubiyeti sineye çekemeyen Charles, Kumandan Vasili’yle işbirliği yaparak, çok gizli ve yıkıcı bir operasyon için düğmeye basar. Cevdet bir an evvel bu tekinsiz adamların maksadını öğrenmek zorundadır. Aksi takdirde çok büyük bedeller ödeneceği bellidir.

Azize, emrinde çalıştığı komutanın Cevdet olduğundan, Tevfik’ten elde ettiği tüm istihbaratın ona gittiğinden bihaber halde vazifesine devam eder.  Yardıma gittiği, salgın hastalıkla boğuşan bir Yörük köyü için katliam emri verilir. Azize’yi burada çok büyük bir sürpriz bekler!

BAKMADAN GEÇME!