Vatanım Sensin dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2017 23:00

Vatanım Sensin dizisi bu akşam ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarında başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Vatanım Sensin'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde Yıldız, Leon'da yaşadığı tüm duygu kırıklıklarından sonra Ali Kemal ile konuşmaya başladı. Yıldız, artık hayatında ebediyen kalacak ve her şeye göğüs gerebilecek birisini istedi. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Vatanım Sensin dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Heyecanlı dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde Cevdet ile tanıştığı andan itibaren güven sorunu yaşayan Stavro, kılık değiştirerek takip etmeye başladı. Yakup ile Cevdet'in buluşma mekanına kadar onları izleyen Stavro'nun sonraki hamlesi izleyicileri şoke etti. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

VATANIM SENSİN YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Misak-ı Milli Kararları’nın Meclis-i Mebusan’da onanması büyük yankı uyandırır. Mağlubiyeti sineye çekemeyen Charles, Kumandan Vasili’yle işbirliği yaparak, çok gizli ve yıkıcı bir operasyon için düğmeye basar. Cevdet bir an evvel bu tekinsiz adamların maksadını öğrenmek zorundadır. Aksi takdirde çok büyük bedeller ödeneceği bellidir. Azize, emrinde çalıştığı komutanın Cevdet olduğundan, Tevfik’ten elde ettiği tüm istihbaratın ona gittiğinden bihaber halde vazifesine devam eder. Yardıma gittiği, salgın hastalıkla boğuşan bir Yörük köyü için katliam emri verilir. Azize’yi burada çok büyük bir sürpriz bekler!

Haberin Devamı

Yıldız, Leon'da yaşadığı tüm duygu kırıklıklarından sonra Ali Kemal ile konuşmaya başlar. Yıldız, artık hayatında ebediyen kalacak ve her şeye göğüs gerebilecek birisini ister. Ali Kemal, her şeyi görmezden gelip, Yıldız'a olan duygularını açabilecek mi? Azize, yaşanmışlıklardan parçaları birleştirmeye başladığında artık Cevdet ile ilgili farklı bir durum olduğuna inanmaya başlar. Buna en doğru cevabı öğrenmek için sorularını Cevdet'e yöneltir. Cevdet, gerçek vazifesini Azize'ye açıklayacak mı? Leon, tüm olaylardan ve kaçak bir hayat yaşamak istemediğinden dolayı artık taraf değiştirmeyi kafasına koymuştur. Cevdet'in de ılımlı baktığı bu durum hangi sonuçlara gebe olacak?
Cevdet ile tanıştığı andan itibaren güven sorunu yaşayan Stavro, kılık değiştirerek takip etmeye başlar. Yakup ile Cevdet'in buluşma mekanına kadar onları izleyen Stavro'nun sonraki hamlesi ne olacak?

Haberin Devamı

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!