Vatanım Sensin 2. bölüm fragmanında şaşırtan sahne

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin 2. bölüm fragmanında şaşırtan sahne
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2016 10:24

Vatanım Sensin 2. bölüm fragmanı ile nefes kesti. Ekran macerasına kısa bir süre önce başlamasına rağmen ilgi odağı olmayı başaran Vatanım Sensin'in bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde Cevdet'in Yunan tarafına geçmesi, ortalığın toz duman olmasına neden oluyor. Cevdet ise kendini kanıtlamak için oğluna silah çekiyor. Peki dizide başka neler yaşanacak? İşte Vatanım Sensin 2. bölüm fragmanı ve detaylar!

Haberin Devamı

Vatanım Sensin 2. bölümü heyecanla beklenirken yayınlanan fragman tansiyonu yükseltti. Kısa sürede büyük bir etki yaratan Vatanım Sensin'în yeni bölümünde Cevdet'in vatanına ihanet ettiği haberi, bomba etkisi yaratıyor. Duyduklarına inanamayan Azize ise adeta kendini kaybediyor. Halit Ergenç’in vatansever bir binbaşını, Bergüzar Korel’in ise onun eşini canlandırdığı dizinin fragmanına Cevdet’in oğlu Ali Kemal’a silah doğrulttuğu sahne damga vurdu. Ailesi de dahil herkesin öldü sandığı Cevdet, 7 yıllık esaretin ardından vatanına Yunan askeri olarak döner. Duyduklarına inanmakta zorluk çeken Azize, perişan olur. Cevdet'in vatanına ihanet etmesi, Vatanım Sensin yeni bölümünün temel konusu! Peki Azize, Cevdet hakkında nasıl bir karar verecek? Cevdet oğlunu öldürecek mi? Herkesin merak ettiği bu sorular Vatanım Sensin 2. bölümünde yanıt bulacak.

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN İLK BÖLÜMDE YAŞANANLAR

 

Gerek oyuncu kadrosu gerekse iddialı senaryo örgüsüyle uzun süre gündemden düşmeyecek gibi görünen Vatanım Sensin; savaş yıllarında yaşamalarına rağmen insani duygularını ön planda tutmaya çalışan ancak vazifeleri ve vicdanları arasında sıkışıp kalan bir ailenin hikayesini anlatıyor. Esaretten özgürlüğe giden bir yolun ana karakteri Cevdet, Selanik'te bir binbaşıdır. Ülkesi için canla başla mücadele eden Cevdet, karısı Azize'ye büyük bir aşkla bağlı bir koca; anası Hasibe'ye ise hayırlı bir evlat,  üç çocuğuna ise şefkatli bir babadır. Çocukluğundan beri arkadaş olduğu Tevfik ile aynı cephede omuz omuza direnen Cevdet’İn hayatı hiç beklemediği dostundan aldığı darbeyle yerle bir olur. Kalleş bir oyunla tüm sevdiklerinden kopmak zorunda kalan Cevdet, yaşam mücadelesi verirken onun öldüğünü sanan ailesi Selanik’ten İzmir’e göç etmek zorunda kalır. Canından çok sevdiği kocasının acısını atlatamadan hayat mücadelesine düşen Azize, tüm zorluklara rağmen büyütür çocuklarını. Erken yaşta dul kalan Azize, her biri farklı karakterlerde olan çocuklarıyla uğraşırken, İzmir’in Yunanlılar tarafından işgali tüm yurtta yankılanır. Ancak büyük kaygıyla karşıladıkları bu işgal onlara yıllar önce kaybettikleri birini geri getirecek, işte asıl o zaman başlayacaktır Vatanım Sensin’in hikayesi!

BAKMADAN GEÇME!