Vatanım Sensin 19. yeni bölüm fragmanında yürek burkan sözler!

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin 19. yeni bölüm fragmanında yürek burkan sözler
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2017 11:11

Vatanım Sensin 19. yeni bölüm fragmanında ailenin ne demek olduğunu herkesten iyi bilen ve vatanının bekası için çabalayan General Cevdet, İngiliz ajanının yapacağı eylemi çok geç fark etmiştir. Vatanım Sensin 19. bölüm fragmanında Yüzbaşı Yakup ile birlikte bu bombayı imha etmeye çabalayan Cevdet, ailesini kaybetme durumuyla karşı karşıya kalmıştır. İşte, Vatanım Sensin 19. bölüm fragmanı Cevdet'in yürek burkan sözleri

Haberin Devamı

Vatanım Sensin 19. yeni bölüm fragmanında her şeyin farkına varan Cevdet, geç de olsa bombanın bulunduğu yeri deşifre etmiştir. Yüzbaşı Yakup ile birlikte bombanın olduğu yere koşan Cevdet, Vatanım Sensin 19. yeni bölüm fragmanında zamanında yetişememiştir. Bombanın infilak etmesi sonucu bölgede bulunan vatanseverler ve ailesi gözlerinin önünde yaralanmıştır. Peki, Vatanım Sensin 19. yeni bölüm fragmanında Azize ölecek midir? İşte, merak edilen o detaylar

Vatanım Sensin bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerini yine ekran başına kilitlemeyi başardı. Kanal D ekranlarının başladığı günden itibaren izleyicilerin yüreklerine dokunan dizisi Vatanım Sensin yeni bölümleriyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Dizinin dün akşam yayınlanan son bölümünde heyecan dolu dakikalar yaşandı. Cevdet'in İzmir'e gelen İngiliz ajanını deşifre etmesiyle birlikte olaylar patlak vermiştir. Çünkü o ajanın tek bir emeli vardır; Cephede kaybettiği babasının intikamını tüm Türk halkından almak.

Haberin Devamı

 

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Anadolu direnişinin İzmir’e taşınması için Azize bir konuşma yapmaya karar verir. Eşref Paşa’nın herkesin gözleri önünde vurulması, yeni bir hareketin öncüsü olur. Yunan Ordusu tarafından, Eşref Paşa’yı vurduğu için general rütbesiyle ödüllendirilen Cevdet’e ilk tepki oğlu Ali Kemal’den gelir. Cevdet’i sert sözleriyle köşeye sıkıştıran Ali Kemal’e cevap, yüzünde patlayan tokat olur.

Ali Kemal ve kuvvacıların yeni hedefi, Cevdet’i öldürmek olur. Ali Kemal, babası Cevdet’e bir tuzak kurar ve Mehmet tetiği çekmek için konuşlanır. Azize, götürüldüğü yerde Eşref Paşa’nın yaşadığını görür. Eşref Paşa, Azize’ye duyduğu güveni Cevdet ile paylaşır.

Haberin Devamı

İtilaf Devletleri’nin İzmir’e gönderdiği İngiliz ajan Charles Hamilton ve Lucy, her yerde konuşulmaya başlar. Yüzbaşı Yakup’un uyarılarıyla İngiliz ajana karşı hazırlıklı olması gereken Cevdet, yeni bir plan yapmak zorunda kalır.

OKAN YALABIK SÜRPRİZİ

Okan Yalabık, başrollerinde Halit Ergenç ile Bergüzar Korel'in rol aldığı Vatanım Sensin'de İtilaf Devletleri'nin İzmir'e yolladığı casus rolüyle izleyici karşısına çıkacak. Ünlü oyuncununkarakterinin adı ise William Charles Hamilton olacak. İzmir'e gelen William Charles, babası General Richard Hamilton'ı Mustafa Kemal Paşa'nın düşmanı bozguna uğrattığı Conkbayırı'nda, babasını kaybetmiştir. Mustafa Kemal Paşa'yı tanımadığını söyleyen ve onunla tanışabilmek için gün sayan Hamilton, gelir gelmez Tevfik ile işbirliğine kalkışacaktır.

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!