Vatanım Sensin 20. bölüm fragmanı: Ali Kemal Leon'u öldürecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin 20. bölüm fragmanı: Ali Kemal Leonu öldürecek mi
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2017 09:44

Vatanım Sensin yeni bölümleriyle zirvedeki yerini korumaya devam ediyor. Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in başrollerini paylaştığı tarihi dizinin dün ekrana gelen son bölümünde duygularına gem vuran Hilal, Leon'u vurdu. Kısa sürede yayımlanan Vatanım Sensin'in yeni bölüm fragmanı 'Ali Kemal Leon'u öldürecek mi? ' sorusunu gündeme getirdi. İşte, Vatanım Sensin 20. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananların detayları!

Haberin Devamı

atanım Sensin 20. bölüm fragmanı son bölümün hemen ardından yayımlandı. Önümüzdeki hafta yayımlanacak olan Vatanım Sensin yeni bölümünde Ali Kemal, Leon'u tamamen susturmak istiyor! Eşref Paşa ise Charles Hamilton ile herkesi ilgilendiren bir anlaşmaya el sıkışıyor. Kanal D'nin iddialı tarihi dizisinin son bölümünde hazırlanan bomba düzeneğini son anda fark eden Cevdet, oluşabilecek felaketin önüne geçebilmek için harekete geçiyo ancak nafile… Meydandaki patlama sonucu, Yıldız ölümle burun buruna geldi. Final sahnesine ise aşk, vatan ve kardeş arasında kalan Hilal'in Leon'u vurduğu anlar damga vurdu. geldi. Nefes kesen son bölümün bitmesinin ardında Vatanım Sensin 20. bölüm fragmanı yayımlandı. 

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Kanal D’nin sevilen dizisi Vatanım Sensin’in 20. bölümünde nefes kesen gelişmeler var. Ali Kemal ve Mehmet'in baskını sonucunda gelişen olaylarla Hilal, Leon'u vurur. Hilal'den gelen kurşun sonucunda Leon anında yere yığılır. Olay yerine gelen General Cevdet ise şaşkınlığını gizleyemez. Yaralanan Leon'un hayati tehlikesi sürmesine karşın hastanede nefes almaya devam etmektedir. Durumu bilen herkesin endişesi Leon'un gözlerini açıp, olayın gerçekleriyle anlatmasıdır. Bu ihtimalin gerçekleşmesini istemeyen Ali Kemal, Leon'u tamamen susturmak ister.Vatanım Sensin yeni bölümünde Charles Hamilton ise her koldan hamlelerini oynamaktadır. Cevdet, Tevfik ve Eşref Paşa ile farklı vaatler ve anlaşmalar yapmak için kollarını sıvar. Peki,  ama bu el sıkışmaların sonucu hangi taraf kazanlı çıkacak.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Azize, Türk halkına seslenmek için meydana çıkmış ve büyük bir kalabalığa umut olacak konuşmasını gerçekleştirir. Lakin Kalabalık içerisine bırakılan bombanın patlaması sonucu onlarca ailenin ocağına ateş düşer. Bu hain saldırıyı Yunan tarafı üstlenmezken asıl sorumlu kendini gizli tutar. Cevdet, patlama alanında yer alan ailesini kurtarmak için elinden geleni yapar. 

Leon ve Hilal ise tüm olan bitenleri kaleminden kağıda dökerek bu anları ölümsüzleştirmek için ellerinden geleni yapar. Fakat Hilal'in bu sahte bulduğu sözlere karnı toktur ve intikam için bir şeyler yapmak ister. Bu seçimini ise Teğmen Leon'u öldürmeden yana tercih etti. 

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!