Vatanım Sensin 18. bölüm fragmanında Cevdet ölüyor mu? Okan Yalabık sürprizi!

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin 18. bölüm fragmanında Cevdet ölüyor mu Okan Yalabık sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2017 17:24

Vatanım Sensin 18. bölüm fragmanı yine etkileyici sahneleriyle izleyici karşısına çıktı. Kanal D ekranlarının yayınlandığı ilk günden bu yana soluksuz izlenen dizisi Vatanım Sensin, 18. bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Albaylıktan generalliğe terfi eden Cevdet, amaçlarına yaklaştığı her vakit biraz daha töhmet altında kalmaktadır. Çevrede ise Cevdet için çanlar yavaş yavaş çalmaya başlamaktadır. İşte, Vatanım Sensin 18. bölüm fragmanı ve diziye yeni katılan Okan Yalabık hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Vatanım Sensin 18. bölüm fragmanı ile dikkatleri yine üzerine çekti. General Cevdet'i öldürmek için planlar kuran Ali Kemal ve arkadaşları, bu konuda başarılı olabilecekler mi? Vatanım Sensin 18. bölüm fragmanında Eşref Paşa'yı ölmekten kurtaran Cevdet, her iki tarafı da idare etmeyi başarmıştır. İşte, Vatanım Sensin 18. bölüm fragmanı ve Okan Yalabık'ın ajan olarak dahil olduğu o sahne

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yakup'un kargo teşkilatından aldığı bilgiye göre İtilaf Devletleri İzmir'e çok titiz bir casus gönderir. İzmir'e gelen gizemli kişi ise Tevfik ile bir anlaşma yapar. Eşref Paşa'nın yerine geçmesinin uygun olduğuna karar verir. Tevfik bu teklife nasıl cevap verecek? Mustafa Kemal Paşa ve Osmanlı tarafları, Ali Kemal'in seslenişiyle tek gaye altında toplanır. General Cevdet ise Tevfik'i İzmir'den sürmek için hazırlanır. Tevfik'in içindeki öfke gün geçtikçe artar ve Cevdet'i öldürmek için uygun zamanı bekler. Azize ise Tevfik ile evlenmek istediğini tekrardan dile getirir ve Cevdet'e tavrını en keskin şekilde göstermeyi amaçlar.

Haberin Devamı

Mehmet ise General Cevdet'in tüm yaptıkları için bir son vermek ister. Mehmet'in bu saldırısı sonucu General Cevdet ölecek mi?

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cevdet'in hain durumuna düşmesi sonucunda; Yunanların yanında tekrardan yer alabilmesi için büyük bir sınavı geçmesi gerekmektedir. Mustafa Kemal'in emriyle bu vazifesine devam etmesi büyük önem taşımaktadır. Fakat bu göreve devam edebilmesi için tekrardan Yunanların güvenini kazanmalı ve Eşref Paşa'nın hayatına son vermesi gerekir. Vasili, Cevdet'in kendisini kanıtlayabilmesi için Eşref Paşa'yı onun öldürmesi gerektiğini söylüyor. Eşref Paşa'nın yanında yer alanlar, Cevdet'i hedef gösteriyorlar! Tevfik ile karşı karşıya gelen Cevdet, büyük hesaplaşmaları için gün sayıyor. Azize ise Tevfik'e gizli sırrını açıklıyor! Hilal, Leon'a Halil İkbal'in kendisi olduğunu açıklıyor; ablası Yıldız ile büyük yüzleşmesi gerçekleşiyor. Hilal'in gizli duygularını öğrenmek istayan Yıldız, Hilal'i köşeye sıkıştırıyor!

Haberin Devamı

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!