Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanında yeni oyuncu: Okan Yalabık göründü

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanında yeni oyuncu: Okan Yalabık göründü
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2017 09:32

Vatanım Sensin yepyeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Kanal D ekranlarının başladığı günden itibaren reyting rekorları kıran tarihi dizisinin dün ekrana gelen son bölümünün hemen ardından Vatanım Sensin 18. bölüm fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Yeni fragmana Okan Yalabık damga vurdu. Peki, Okan Yalabık'ın yeni rolü ne olacak? İşte, Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı ve detaylar!

Haberin Devamı

Vatanım Sensin'in dün akşam ekrana gelen son bölümünde sürprizlerin ardı arkası kesilmedi. Eşref Paşa'yı öldürmek zorunda bırakılan Cevdet, sürpriz bir hamleyle paşayı kurtardı. Vatanım Sensin 18. bölüm fragmanı ise kısa sürede ekranlardaki yerini aldı. Yeni bölüm fragmanına damga vuran isim ise Okan Yalabık oldu. Peki, tarihi dizinin yeni bölümünde neler olacak? Okan Yalabık'ın rolü ne olacak? İşte, Vatanım Sensin 18. bölüm fragmanı!

Cevdet, Yunanların yanında tekrardan yer alabilmek için büyük bir sınavdan geçti. Son bölümün hemen ardından Vatanım Sensin 18. bölüm fragmanı da ekranlardaki yerini aldı. Fragmana damga vuran isim Okan Yalabık oldu. Fragmanda ufak bir replikle görünen Okan Yalabık'ın rolünün detayları önümüzdeki hafta yayınlacak 18. bölümde belli olacak. İşte, Okan Yalabık'lı Vatanım Sensin fragmanı!

Haberin Devamı

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yakup'un kargo teşkilatından aldığı bilgiye göre İtilaf Devletleri İzmir'e çok titiz bir casus gönderir. İzmir'e gelen gizemli kişi ise Tevfik ile bir anlaşma yapar. Eşref Paşa'nın yerine geçmesinin uygun olduğuna karar verir. Tevfik bu teklife nasıl cevap verecek? Mustafa Kemal Paşa ve Osmanlı tarafları, Ali Kemal'in seslenişiyle tek gaye altında toplanır. General Cevdet ise Tevfik'i İzmir'den sürmek için hazırlanır. Tevfik'in içindeki öfke gün geçtikçe artar ve Cevdet'i öldürmek için uygun zamanı bekler. Azize ise Tevfik ile evlenmek istediğini tekrardan dile getirir ve Cevdet'e tavrını en keskin şekilde göstermeyi amaçlar.

Haberin Devamı

Mehmet ise General Cevdet'in tüm yaptıkları için bir son vermek ister. Mehmet2in bu saldırısı sonucu General Cevdet ölecek mi?

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cevdet'in hain durumuna düşmesi sonucunda; Yunanların yanında tekrardan yer alabilmesi için büyük bir sınavı geçmesi gerekmektedir. Mustafa Kemal'in emriyle bu vazifesine devam etmesi büyük önem taşımaktadır. Fakat bu göreve devam edebilmesi için tekrardan Yunanların güvenini kazanmalı ve Eşref Paşa'nın hayatına son vermesi gerekir. Vasili, Cevdet'in kendisini kanıtlayabilmesi için Eşref Paşa'yı onun öldürmesi gerektiğini söylüyor. Eşref Paşa'nın yanında yer alanlar, Cevdet'i hedef gösteriyorlar! Tevfik ile karşı karşıya gelen Cevdet, büyük hesaplaşmaları için gün sayıyor. Azize ise Tevfik'e gizli sırrını açıklıyor! Hilal, Leon'a Halil İkbal'in kendisi olduğunu açıklıyor; ablası Yıldız ile büyük yüzleşmesi gerçekleşiyor. Hilal'in gizli duygularını öğrenmek istayan Yıldız, Hilal'i köşeye sıkıştırıyor!

Haberin Devamı

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!