Vatanım Sensin son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2017 07:54

Vatanım Sensin son bölüm dün akşam duygulandıran sahnelerle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde Cevdet'in planları bozuluyor mu? Yunan askerinin İzmir'e işgali gerçekleşecek mi? İşte Vatanım Sensin son bölümde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Vatanım Sensin dün akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerini ekran başına kilitlemeyi başardı. Kanal D ekranlarının herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen tarih dolu dizisi Vatanım Sensin'de heyecan doruktaydı. Dizinin dün akşam yayınlanan son bölümünde izleyiciler adeta şoke eden dakikalara tanıklık ettiler.

Dizinin son bölümünde Mustafa Kemal'in verdiği görevle hareket eden Cevdet, artık hem Yunan Ordusuna hem de Eşref Paşa'ya karşı oynamak zorundaydı. Dizinin yayınlanan son bölümünün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Vatanım Sensin 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 16. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

9 Şubat Perşembe 2017'de yayınlanan Vatanım Sensin 15. Bölümde, Yunan Başbakanı Venizelos’tan gelen emir ile Vasili’nin görevden alınması isteniyor; Cevdet’in de esir kampına gönderilmesi kararlaştırılıyor! Mustafa Kemal Paşa’nın isteği ile Yunan Ordusu’ndaki görevine devam eden Cevdet’in yeni planı ne olacak? Türklerin sürgün edilmesi kararına karşı İzmir’de ayaklanma çıkacak mı?

Mustafa Kemal Paşa tarafında yer almaya karar veren Cevdet, Azize ve ailesini koruyabilmek için Azize’den boşanır. Osmanlı üniformasını isteyen Cevdet’in artık tarafa değiştireceğini düşünen ailesi büyük bir şok yaşar. Başta annesi tarafından reddedilen Cevdet, Azize’nin de evden gitmesi kararıyla içinden çıkılmaz bir duruma düşer.

Eşref Paşa’ya karşı temkinli yaklaşan Cevdet, Yüzbaşı Yakup tarafından uyarılır; zira Eşref Paşa’nın ters düşme durumunda ilk hedefinin Cevdet’in ailesi olduğunu düşünmektedir. Vasili, Eşref ile Miralay Tevfik’in ortak hareket edebileceğini düşünürken, Cevdet’e karşı şüpheleri giderek artar. Ta ki Yunan Başbakanı Venizelos’un yardımcısının, Vasili’yi görevden alıp Cevdet’i de yeniden esir kampına gönderilmesini emredene kadar…

Öte yandan Türklerin İzmir’den sürgün edilmek istenmesine karşı, ayaklanma başlatılır. Başta Azize ve çocuklarının karşı çıktığı bu karara, halk bayraklarıyla direnir. Teğmen Leon’un kararıyla, Türk halkını evlerinden zorla çıkarmak isterler. Mehmet ile Hilal’in planı ise her şeyin seyrini değiştirir.

Haberin Devamı

Mustafa Kemal Paşa saflarına katılan Cevdet, yeni görevi neticesinde Azize'den boşanmıştır. Bu boşanma ile ailesinin gözündeki itibarı artık tamamen biter. Annesi Hasibe, Cevdet'i evlatlıktan reddeder ve yıkıcı sözler söyler. Boşanma sonucunda çok yıpranan Azize, Cevdet'in en hızlı şekilde evden gitmesini ister. Vasili'nin Türkleri göç etmeye zorlama planı harekete geçer. Bu fikri duyan Cevdet'in suratında endeşi görünür.  Planı hayata geçirmek için Leon herkese duyuru yapar ve en hızlı şekilde evlerini boşaltmaları gerektiğini söyler. Fakat Azize'nin sert tavrıyla önemli bir ayaklanma başlar ve Türk bayrakları her yerde dalgalanır. Leon, bu tutumun sonlanması için bayrakları toplatma emri verir. Lakin bu o kadar kolay olmayacaktır. Hilal ve arkadaşlarının ise kılık değiştirerek Türk halkına umut vereceği önemli bir planı vardır. 

Haberin Devamı

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN'YE YENİ İSİM

Başrollerinde Halit Ergenç ile Bergüzar Korel'in yer aldığı "Vatanım Sensin oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Tarihi sahneleri ve karakteriyle dikkat çeken diziye geçtiğimiz hafta Yüzbaşı Yakup rolüyle Fatih Artman dahil olmuştu. "Vatanım Sensin"e bu hafta ise bir sürpriz isim daha dahil olacak. Dizinin yeni bölümümlerinde Serhat Tutumluer de rol alacak. Filinta dizisinin Boris'i Serhat Tutumluer, Yunan Başbakanı'nın görevlendirdiği bir Yunan komutanını canlandıracak.

VATANIM SENSİN DİZİSİNİN TÜM BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!