Vatanım Sensin 11. bölümde neler olacak? İşte yeni fragman

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin 11. bölümde neler olacak İşte yeni fragman
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2017 09:13

Vatanım Sensin macerası için geri sayım sürerken beklenen görüntüler geldi, tarihi dizinin 11. bölüm fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Başrollerini Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’in paylaştığı Vatanım Sensin'in 11. bölümünde kadroya sevilen oyuncu Selma Ergeç dahil oluyor. Halide Edib Adıvar rolüyle halkın mücadele gücünü arttıracak bir konuşma yapıyor. İşte, Vatanım Sensin 11. bölüm fragmanı ve yeni bölümden detaylar!

Haberin Devamı

Vatanım Sensin dizinin ertelenen 11. bölümünün yayınlanacağı tarih belli oldu. Kanal D ekranlarının izleyenleri ekran başına kilitleyen tarih konulu dizisi dizinin yeni bölümü önümüzdeki hafta ekranlarda olacak. Peki, yeni bölümde neler olacak? Heyecan seviyesi yüksek olan dizinin 11. bölüm fragmanıyla önemli ipuçları geldi.  İki yıldır ekranlardan  uzak olan Selma Ergeç, Halide Edib Adıvar rolüyle ekibe dahil oluyor, Anadolu’da uyanış başlıyor. Edebi çalışmalarının yanı sıra Milli Mücadele Dönemi’ndeki konuşmalarıyla bilinen Halide Edib Adıvar, Vatanım Sensin yeni bölümünde halka önemli bir sesleniş yapıyor! 

Yılbaşı sebebiyle bu hafta pek çok dizi ekran macerasına ara verdi, bu dizilerden biri de Vatanım Sensin oldu. Başrollerini Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’in paylaştığı Vatanım Sensin, Selma Ergeç’li yeni bölümüyle 12 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D yayın akışındaki yerini alacak.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hilal için idam kararı verildi; Cevdet ile Azize çaresizce yeni yollar aradı. Cevdet ve Azize, kızları Hilal'in Yunan Cephaneliğini patlatmak suçundan tutuklandığını duyunca sarsıldılar. Hilal'in tutuklanması, Cevdet'i kurtarmak adına Mehmet'i ateşe atan Eşref için de sürpriz oldu. Vasili'nin Hilal için idam kararı vermesi ise herkesi şaşkına çevirdi. Kendi işlediği suçtan ötürü kızının idam edilecek olması Cevdet'i kahretti. Silahların yerini bilen Azize'nin Ölmez Hasan'dan Cevdet'e dair duyduğu sözler kafasını karıştırdı. Tevfik ise silah pazarlığında son aşamaya geldi.

 

BAKMADAN GEÇME!