'Vatandaşlıktan çıkarma mantıklı değil'

Güncelleme Tarihi:

Vatandaşlıktan çıkarma mantıklı değil
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2017 22:58

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen başta olmak üzere vatandaşlıktan çıkarma girişimini eleştirdi, mutlaka yargılanmaları gerektiğini söyledi. Bahçeli, partisinin grup toplantısında özetle şunları kaydetti:

Haberin Devamı

İNCİRLİK YOLGEÇEN HANI DEĞİLDİR: 400’den fazla FETÖ’cü Almanya’ya iltica talebinde bulunmuştur. Bu gerçekler ortadayken, Almanya’nın damgalı hainleri görmeyip, hukuk karşısında hesap veren sözde bir gazeteciyi mesele yapması kabul edilir değildir. İncirlik Üssü Adana’dadır. Yolgeçen hanı da değildir. Alman askerleri bu hafta veya gelecek hafta çekilecekmiş, durduğunuz kabahat, hepinize uğurlar olsun.

RAKKA DANIŞIKLI DÖVÜŞ: Rakka operasyonunun yöntemi sakattır. ABD’nin YPG’yle aynı kareye girmesi, el ele tutuşup IŞİD’in üstüne gitmesi Türkiye’ye güç gösterisi, tuzak kurulmasıdır. IŞİD’in Rakka’dan Palmira’ya hareket etmesi için YPG’nin IŞİD’le anlaşarak güvenli koridor açtığı iddiaları son günlerde yoğunluk kazanmıştır. Eğer bu doğruysa, Rakka operasyonu danışıklı dövüştür.

GÖMÜLECEK YER BULAMAYACAKLAR: FETÖ’cülerin kafasına adaletin demir yumruğunu vurmak milli bir mecburiyettir. Bu hainleri vatandaşlıktan çıkarma konusunda acele etmek hem erken, hem de mantıklı değildir. Mutlaka Türk adaleti önünde hesap sorulmalı, ihanetlerinin bedeli kesinlikle ödettirilmelidir. Eğer yeni bir darbe teşebbüsü olursa, böylesi bir ihanete yeltenen çıkarsa bilinsin ki, bu aziz topraklarda gömülecek ne bir yer, ne de cesedinin başına dikilecek bir mezar taşı bulamayacaktır. Darbecilerin gelecekleri varsa görecekleri de vardır.” 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!