Vaski’den Kaçak Su Toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Vaski’den Kaçak Su Toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2017 10:57

Vaski’den Kaçak Su Toplantısı

Haberin Devamı

Hüdayi GÜMÜŞ/ÇATAK(Van),(DHA)-VAN Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü Çatak İlçesi’nde muhtarlarla kaçak su kullanımını önlemek ve aboneliklerin yapılabilmesi için toplantı yaptı.

Çatak Belediyesi’nde yapılan toplantıya, Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, Başkan Yardımcısı Murat Okan, Ak Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Yasemin Cebe, Vaski Genel Müdür Yardımcısı Emrah Çayırlı, Abone İşleri Daire Başkanı Mühbet Akbulut ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda muhtarlar su konusunda yaşadıkları sıkıntıları anlatırken, Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül not aldı. Akgül, muhtarlara su aboneliğinin önemini anlatarak vatandaşların da kaçak su kullanmamalarını istedi. Daha sonra VASKİ Genel Müdür Yardımcısı Emrah Çayırlı görseller eşliğinde kaçak su kullanımının önüne nasıl geçileceği konusunda bilgilendirme yaptı. Çayırlı, "Kaçak su kullananlar, komşusunun su almasına engel oluyor. Bunun önüne geçebilmek için de abonelik yapılmalı. Köy statüsünden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde VASKİ olarak içme suyu aboneliklerinin yapılabilmesi için kolaylıklar sağlanmıştır. "dedi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!