Vasiyetini torunları yerine getirdi

Güncelleme Tarihi:

Vasiyetini torunları yerine getirdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2017 10:59

 Vasiyetini torunları yerine getirdi

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli İlçesi'nde vefat eden Kemal Erten'in vasiyeti üzerine torunları Türk Kızılayı'na daire bağışladı.
Korkuteli'ne bağlı Çomaklı Mahallesi'nde kısa süre önce vefat eden Kemal Erten'in vasiyetini kanuni mirasçıları olan torunları Ayşe Nur Can, Halil Tezcan, Kemal Tezcan, Osman Gülşen, Oya Şahin ve Kemal Can Erten gerçekleştirdi. Kiremitli Mahallesi'ndeki daire Kemal Erten adına Türk Kızılayı'na bağışlandı. Erten'in mirasçıları tarafından dairenin tapusu Tapu Kadastro Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından Türk Kızılayı'na geçti. Tapu, Türk Kızılayı Korkuteli Şube Başkanı Sayit Eryılmaz'a teslim edildi.
Şube Başkanı Sayit Eryılmaz, Kemal Erten'in torunlarına teşekkür ederek, "'Az veren candan çok veren maldan verir' diye atasözümüz var. Gücümüz canımıza yettiği için bizler Kızılay'a kan bağışı yapabiliyoruz. Ama merhum Kemal Erten amcamız daha önce vasiyeti üzerine bağışlamak suretiyle Kızılay'a katkı sağlıyor. Çünkü Kızılay tüm milletin malıdır ve milletimizin zor zamanında yanında olan bir kurumdur. Bu örnek davranışı için merhum Kemal Erten'e Allah'tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun. Vasiyet ettiği kanuni mirasçılarına da minnet ve şükranlarımızı arz ediyorum. İnşallah bu davranış başkalarının da böyle adım atmasına vesile olur" diye konuştu.
Eryılmaz, bugüne kadar şahsına ait muhasebe bürosunda Kızılay hizmetlerini yürüttüğünü belirtirken, bundan sonra Kızılay'ın gerekli düzenlemeler ve tefrişatın yapılmasının ardından kendi dairesinde hizmet vermeye devam edeceğini vurguladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!