Vartolu engelliler Kaymakamla birlikte pasta kesti

Güncelleme Tarihi:

Vartolu engelliler Kaymakamla birlikte pasta kesti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2016 15:45

Vartolu engelliler Kaymakamla birlikte pasta kesti

Haberin Devamı

Fatih ÇELİK / VARTO / (MUŞ), (DHA)-Muş’un Varto ilçesinde Özel Çağdaş Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü öğrencileri Kaymakam Mehmet Nuri Çetin ile birlikte pasta kesti.



Kaymakam Çetin, Özel Çağdaş Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü adına hazırlanan pastayı engelli öğrencilerle birlikte kestikten sonra kendi elleriyle tabaklara doldurup öğrencilere ikram etti. Çalışmalar hakkında bilgi aldığı öğretmenlere teşekkür eden Kaymakam Çetin, "Engellerinin kaldırılması konusunda 7'den 70'e el ele verilmesi gerek. Engellilerin sorunlarını her gün yaşamımızın bir parçası, hayatın bir gerçeği olarak onların sorunlarını görmemiz, yaşamamız, iyileştirilmesi yönünde çalışmamız gerek. Bu toplumun yaklaşık yüzde 10'u bedensel ve zihinsel engelli. Bu sorunlar aşılabilecek sorunlar. Aşabileceğimizi de biliyoruz. Ama bizim halletmemiz gereken düşünsel engellilerdir. Kafamızdaki engellilerdir" diye konuştu



Düzenlenen etkililiğe Kaymakam Mehmet Nuri Çetin ile birlikte İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Oğuzhan Erdoğmuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Sait Yetkiner, şube müdürleri, kurum amirleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!