Varto’da ‘İstişare’ Toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Varto’da ‘İstişare’ Toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2015 11:40

VARTO İLÇESİNDEKİ OKUL MÜDÜRLERİ KAYMAKAM ÇETİN BAŞKANLIĞINDA BİR ARAYA GELDİLER.

Muş’un Varto ilçesinde 2015-2016 eğitim öğretim yılının birinci döneminin başlaması nedeniyle değerlendirme ve istişare toplantısı düzenledi.
Kaymakam Mehmet Nuri Çetin başkanlığında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantıya Milli Eğitim Müdürü N. Sait Yetkiner, Şube Müdürü A. Nasır Sever ve okul müdürleri katıldı. Okulların genel durumu, eğitim öğretim faaliyetleri, ortaöğretime geçiş ortak sınavı, okulların fiziki durumu, sosyal ve kültürel faaliyetlerin de ele alındığı toplantıda, 2015-2019 yılları arasında uygulamaya koyulacak olan stratejik planın altyapısıyla ilgili genel açıklamalar yapıldı.
Toplantının ardından bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü N. Sait Yetkiner, "Toplantının ana gündem maddeleri olan; okullarımızın genel durumlarının, eğitim öğretim faaliyetleri, ortaöğretime geçiş ortak sınavları hakkında genel değerlendirilme yapıldı. Ayrıca öğrenci devam devamsızlık durumları, okullarımızın fiziki alt yapı ile ilgili durumları, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle ile ilgili çalışmalar, değerler eğitimi kapsamında ilçemizde yapılan faaliyetler ile ilgili durum ve 2015-2019 yılları arasında uygulamaya koyulacak olan stratejik planın alt yapısıyla ilgili genel durumların değerlendirilmesi yapıldı. Gündem maddelerimiz bunlardı" dedi.
Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, ilçede park ve oyun alanı olmayan köylerin okullarının tespitinin yapılmasını ve fiziki sorunların hemen giderilmesi konusunda talimat verdi. Toplantı soru cevap şeklinde sona erdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!