Varto Belediyesinden bayram yardımı

Güncelleme Tarihi:

Varto Belediyesinden bayram yardımı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2018 15:54

Varto Belediyesinden bayram yardımı

Haberin Devamı

Fatih ÇELİK/VARTO (Muş), (DHA)-Muş'un Varto Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı öncesi bin kişiye giyim ve para yardımı yapıldı.
    Kaymakam ve Belediye Başkan vekili olan Mehmet Nuri Çetin, Kurban Bayramı'ndan önce bazı vatandaşların zor şartlar altında yaşamlarını sürdürdüklerini tespit ettiklerini söyledi. Çetin, "Daha önceden de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızca tespiti yapılan yardıma muhtaç kişilerin dosyaları doğrultusunda üç büyük firmanın vakfımız sosyal marketine yaptıkları yardımlar sayesinde maddi durumu elvermeyen vatandaşlarımıza bayram öncesi giyim yardımında bulunduk. Kendi imkânları ile giyim alamayan vatandaşlarımızı sosyal marketimizden giydirdik. Firmalarımızca bize aktarılan giyimleri vatandaşlarımız kendi istekleri ve zevkleri doğrultusunda kabinlerinde giyerek almaktadır. Bayramlar bizim toplumumuz için çok önemli günler. Bizde devlet olarak bayramdan önce altı yüzün üzerinde aileye bayram da alış verişlerini daha rahat yapsın diye bayram harçlığı çıkardık. İhtiyaçlarını gidersinler" diye konuştu
    Alagöz mahallesinden geldiğini ve dokuz çocuğunun olduğunu söyleyen Suna Kızıltaş ise, "Çocuklarıma bayramlık kıyafet almaya geldim. Kaymakam bey beni ve çocuklarımı bayramda sevindirdiği için kendisine teşekkür ederim. Allah’ta onu sevindirsin" dedi.

FOTOĞRAF
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!