Vardar ve Çebi birbirine girdi

Güncelleme Tarihi:

Vardar ve Çebi birbirine girdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2015 23:47

BEŞİKTAŞ yönetiminde büyük kriz... Geçen sezon futbol şubesinde birlikte çalışan ikinci başkan Ahmet Nur Çebi ile Mete Vardar, şubenin bu sezon lağvedilmesi nedeniyle karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

Şubenin kapatılması ve A takım sorumluluğundan alınmasına dair alınmış karardan haberdar olmadığını söyleyen Vardar, “Başkanımız Sayın Fikret Orman tarafından bana verilen bu görev tamamen bilgim dışında 2. başkanımız sayın Ahmet Nur Çebi tarafından basın toplantısıyla bitirilmiştir” diye konuştu.

Kararı televizyondan öğrendiğini vurgulayan Mete Vardar, “İnşallah kimin tarafından ve ne sebeple verildiğini bilmediğim bu karar hepimiz için hayırlı olur” dedi.

‘KARARLAR BERABER ALINIR’

ÇEBİ’nin açıklamasında kurumsallığa vurgu yaptığını hatırlatan Vardar, “Futbol komitesini kaldırma kararını birlikte aldığımızı ve bunun kurumsallık adı altında yapılması gerektiğini belirten ifadesini ben de açıklaması sırasında duymuş oldum. Bir kurum için alınan kararların yönetim kurulu ile beraber alınması gerektiğini düşünüyorum. Benim gibi açık, samimi ve tek amacı Beşiktaş‘a hizmet etmek olan, kulüp siyasetinden uzak kalmış birinin bunları televizyon ekranlarında ve gazetelerde görmesi son derece üzücü oldu” dedi.
Vardar, “Ben Mete Vardar olarak kendi şahsım üzülse bile Beşiktaşımızı üzmemek adına açıklamalarımı bu noktada bırakıyorum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

ÇEBİ: ARTIK TEK PATRON ŞENOL GÜNEŞ

Ahmet Nur Çebi, 25 Haziran’daki basın toplantısında kendisinin başkanı olduğu Mete Vardar’ın A takım sorumlusu olduğu futbol şubesinin görevini tamamladığını belirterek, futbolda artık tek patronun Şenol Güneş olduğunu açıklamıştı.
Açıklamasında Vardar’a sık sık teşekkür eden Çebi, bu kararın yönetim kurulunda kararlaştırıldığını ve kendisinin de zaten bir yıl önce bu görevi kabul ederken bırakmak üzere kabul ettiğini açıklamıştı. Vardar’ın bu eleştirilerinden sonra Çebi’nin nasıl bir tavır takına

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!