Vanlı taekwondocular Malatyadan 5 madalya ile döndüler

Güncelleme Tarihi:

Vanlı taekwondocular Malatyadan 5 madalya ile döndüler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2017 11:48

Vanlı taekwondocular Malatyadan 5 madalya ile döndüler

Haberin Devamı

VAN-(DHA)-GENÇLİK ve Spor Bakanlığı 2017 faaliyet programda yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Yarı Final Müsabakalarına katılan, Van’lı taekwondocular farklı kategorilerde 5 madalyanın sahibi oldular.

Malatya Battal Gazi Spor Salonunda yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Yarı Final Müsabakalarına, Gaziantep, Malatya, Şanlıurfa, Elazığ, Kilis, Adıyaman, Bitlis, Bingöl, Diyarbakır, Iğdır, Batman ve Van illerinden erkeklerde 81, bayanlarda 73 olmak üzere toplamda ise 157 sporcu katıldı. Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo takımından 8 sporcuda milli taekwondo antrenörleri Cüneyt Gülçek ve Ömer Kızılarslan’ın gözetiminde müsabakaları katıldı. Vanlı sporculardan 57 kiloda Yusuf Çepni ve 53 kiloda Arda Kerpiç birincilik madalyasının sahibi olurken, 49 kiloda Muhammed Emir Yavuz, 61 kiloda Serkan Budak ve 37 kiloda ise Umut Kahraman üçüncülük madalyasının sahibi oldu. Van’lı taekwondocular erkekler kategorisinde ise grup halinde üçüncülük madalyası kazanarak ileri ki tarihlerde, Marmaris’te yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Türkiye Finallerinde Van’ı temsil edecekler.



Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalya, katılım ve başarı belgeleri protokol üyeleri ve antrenörler tarafından verildi. Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Milli Taekwondo Antrenörü Ömer Kızılarslan, zorlu ve çekişmeli müsabakalar sonunda Van'a farklı kategorilerde birçok madalya kazandırdıklarını söyledi. Kızılarslan, "Taekwondo Yarı Final Müsabakalarına milli taekwondo antrenörümüz Cüneyt Gülçek ve 8 sporcumuz ile katıldık. Van'lı taekwondocularımız farklı kategorilerde 5 madalyayı Van'a kazandırarak bizlere bu mutluluğu yaşattılar. Kazandıkları bu başarılarından dolayı bütün taekwondocu sporcularımızı bir kez daha yürekten kutluyoruz. İlimiz adına bu aldığımız başarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen başta il müdürlüğümüz olmak üzere bütün emeği geçenlere de, Vanlı taekwondocular adına çok teşekkür ediyoruz" dedi.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!